Jump to content
AdriaCraft - Blizzard Community Fansite Forum
Sign in to follow this  
Cyrus

[H] <RNGaming> 7/7 HC, 3/7Mythic

Recommended Posts

Pozdrav dame i gospođo! :D

<RNGaming> 7/7 HC, 3/7M [HORDE]

Mi smo relativno mladi guild (cca. 2 mjeseca) sa Magtheridon-a (horde). Recruitamo par dobrih player-a/ica da upotpunimo roster za mythic progress, pošto smo mi u originalu imali zamisao da igra 20-25 irl frendova/frendica i da raidamo, ali kako je život pun iznenađenja malo nas muči attendance ljudi, pa povremeno nemamo mythic raid po kalendaru. Stoga RECRUIT! Trenutno imamo wipe fest na Dragons of Nightmare, ali evo samo što nisu pali!

Heroic imamo na farmu već 7-8 tjedana, Mythic prva 3 boss-a (Nythendra, Elrethe Renferal i Ursoc su također na farmu). Vjerojatno bi imali već 5-6 killova da raidamo prema kalendaru ali eto. Stoga smatramo da će nam par dodatnih ljudi pomoći u tome B). To je ukratko o nama, a sada ono bitnije.

Mi smo hrvatski guild, ali nam nije bitno od kuda ste, niti kojim jezikom pričate, samo da se razumijemo!

OTVORENA MJESTA:
Healer - sve osim Holy Paladin (imamo već 2 u main raid grp), ali slobodno se javite bez obzira na klasu.

DPS - preferiramo ranged (Hunter-a imamo malo previše atm, Mage možda jedan može upasti) jako bi nas razveselio Shadow priest nemamo trenutno niti jednog aktivnog, sve ostale ranged klase koje nisu navedene su također dobrodošle!

VAŠ ilvl nije bitan! (samo skill)

http://www.wowprogress.com/pve/eu/magtheridon/ RANK: 9 (2320WW), bili smo treći dok se uredno igralo, a imamo potrencijal za top 2 server sigurno.

http://www.wowprogress.com/guild/eu/magtheridon/RNGaming Guild ilvl: 874, od prilike svi u guild-u su oko 874ilvl +- kako to ide, ali negdje od 868-880 su svi gearani atm. Pročekirajte main raid team.

https://www.warcraftlogs.com/rankings/server/312/latest/, loggamo, možete često vidjeti 99%-ile log na dps-u i healerima također, ako se kužite u to bacite oko :) naravno imamo i plave/ljubičaste tu i tamo!

http://eu.battle.net/wow/en/guild/magtheridon/RNGaming/roster?sort=rank&dir=a

Za bilo kakav info unutar same igre, ako vam je tako jednostavnije možete kontaktirati naše igrače: Jayqt, Drinzzy,Cyruslól.

HVALA NA VREMENU POZZ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×