Jump to content
AdriaCraft - Blizzard Community Fansite Forum
Sign in to follow this  
Neonkitza

Legion diskusija

Recommended Posts

Meni je bas dobar i zabavan za sad :D I ovo je verovatno najbolji izlazak ekspanzije ikada, nije bilo dc-a, cak je i pocelo malo pre vremena (dobila sam quest u 10 do 1) Gj Blizz. Kako se vama cini?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za sad stvarno najbolji release ikada, pogotovo posle release-a WoD-a koji je bio katastrofa. Prvi utisci su dobri, izgleda da ce ova expanzija biti jedna od boljih, nadam se samo da će pečeve izbacivati često kao što su i obećali i neće biti problema. Jedva čekam Karazhan :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ja se nadam da ce biti dobra ekspanzija, za sad sam odusevljena i po prvi put pratim lore (u Suramaru). Ja nesto sumnjam da ce cesce izbacivati stvari, ali videcemo :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vrati se i ja nakon dugo vremena ovde. Jos igram WoW, nedavno izlevelovao DK na 110 i trenutno je 813ilvl. Cekam pvp sezonu da pocne, jer to jedino igram. Pa me interesuje igra li jos ko 3v3?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contenta ima puno, to je dobro, barem za one koji su prigovarali svo vrijeme kako WoW više mora ličiti na Vanillu ili TBC. Naravno, s obzirom da se radi o opsegu od 10tak levela, ne može se očekivati levelanje od mjesec dana, no stvarno sve djeluje bogato i ispunjeno svim i svačim na čemu se može izgubiti vrijeme. Class halls ništa posebno, po meni samo "nabrijani" garrison. Dobro je što doduše definitivno nije više naglasak na followere već na nas kao igrače. Artifact sustav fenomenalan po mom mišljenju, osim što mi se ne sviđa da svaka nova runa uništi onu prethodnu. Tamnice nove su ok, klasika, ništa vau! :) Za sada je to to od mene. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×