Jump to content
AdriaCraft - Blizzard Community Fansite Forum
Sign in to follow this  
Silencer

Monk T6 Group Farming - Palm Support Build

Recommended Posts

Od kako je igra izasla, uspeo sam da probam do sad tri monk builda, specificna po elemental dmg-u. Fire sa 130% elemental dmg, furam T3 bez problema, ali je problem CC / Surviving.

Lighting, furam opusteno T4, ali kad sam hteo da krenem T6 to vec nije tolko bilo efikasno, da ne pricam sad o tome kolko Monk ima problema, i kolko zavisi od geara sta ce da izrola, prvenstveno sto moramo da gledamo i sekundarni stats resistance koji mora na itemima da nam bude svude isti.

Elem stigo danas da probam Monk T6 Palm Support build, i mogu reci da sam jako zadovoljan.  Vi vodite grupu, buffujete grupu i pravite bolestan Damage, ali ne DPS. Sa ovim buildom i itemima T6 Riftove sa mojim drugarima radim 5-10 minuta, jako zavisi kakav je density mobova u istancama, uspeli smo i za 3 ipo minuta da sabijemo rift, medjutim kao sto rekoh ako ima malo mobova moze da potraje :/

 

Sve sto treba da radite je da buffujete mobove sa palmom i da ih privlacite, Blinding flash je tu da vrati spiti nazad, CC mobove, a i Inner Sanc da poveca dmg, i uspori iste.

 

Exploding Palm:

Sta Exploding Palm radi? Prosto Mob krvati 9 sekundi, ako u toku krvanje bude ubijen od vases drugara on eksplodia i napravi dmg, kolko je mob HP * 0.50%.

U prevodu, ako mob ima 10000000 x 0.5 = 5000000 physical AOE dmg.

 

Tu je Fist "Fist of Az'Turrasq" koji vam povecava dmg eksplozije sa 50% na 75-100%

 

Ono sto je bitno budziti je i Physical ele. % dmg. i Elite % dmg. Ja na mom karakteru trenutno imam 60% Physical dmg i 45% Elite % dmg i Fist koji mi daje exploding palm 91% od mob HP-a, sto znaci da na mobu koji ima 10 milion HP-a palm napravi sledeci dmg.

 

10000000 * 0.91 * 1.60 * 1.45 = 21112000

 

Cooldown Reduction:

Ovo je jako bitno da, zbog spirit regeneracije, ja trenutno ne koristim spirit regen skill, vec mi je CDR na 72.25% sto mi omogucava da spamujem Inner Sanc, Blinding Flash, i Epiphany.

Epiphany mi regenerise brzo spirit, stavio sam runu 50% dmg reduction.

Blinding Flash, sa runom da mi daje 7 spirita za svakog moba koga zakaci + Spirit Stone, koji mi daje 80 spirita kada upotrebim blinding flash.

Sa ovim ja spirit imam non stop da spamujem: Cyclone Strike + Exploding Palms

 

Kako ovaj build radi u group T6 Run, mozete pogledati u video zapisu koji sam napravio na brzinu. Iskreno ovo je meni jedino resenje da igram monka na T6 u grupi, jer em ne ginem, em radim nesto :)

 

 

Verovatno mnogi od vas znaju za ovaj build i kako ovo radi, medjutim hteo sam eto da podelim sa novajlijama, kako Monk moze da radi nesto dok ne dodje taj Patch 2.1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×