Jump to content
AdriaCraft - Blizzard Community Fansite Forum
Sign in to follow this  
LtdfmDavid

Sa kojom klasom/deckom poceti?

Recommended Posts

Pozdav svima biggrin.png ,kao sto naslov kaze interesuje me koji je po vama najbolji deck za poceti?Krenuo sam da gradim "Mage Blast" deck,koji sam procitao na internetu,ali sam posle nekoliko craftovanih karata sam odustao jer sam shvatio da je deck beskoristan bez 3 karte ( koje inace ne mogu da priustim jer igram tek 3 dana biggrin.png ),pa ako vi znate neki jeftini deck za pocetnike,koji je efikasan za pocetak dok ne nafarmam neke golde za sopstveni smile.png Hvala!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najbolje ti je da kreneš sa hunterom pošto se fokusira da dovodi brzo što više miniona na talon. Brzo ćeš da navadiš dosta pobeda sa njim u početku.

Ja igram sa paladinom jer je trenutno nezaustavljiv.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sto se mene tice najbolje ti je da krenes da lvl-ujes sve klase do lvl-a 10. Taman da bokupis basic karte sa svim herojima,uzmes secret golde da mozes da pazaris koji deck,prva arena ti je besplatna. Dotle ces skapirati od prilike kako svaki heroj funkcionise i sam ces izabrati heroja koji ti najvise pasuje. Onda lepo uzmes njega da budzis,a ostale budzis kroz questove koji ce ti padati svaki dan za drugu klasu (mada ima i onih da pobedis 7 partija,ibacis 20 miniona ispod neke vrednosti itd).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×