Jump to content
AdriaCraft - Blizzard Community Fansite Forum
Sign in to follow this  
Bashchelik

[H][PvE] < Heroes no More > EU- Kazzak

Recommended Posts

Pozdrav svima.

 

< Heros no more > je BALKANSKI PvE guild koji je zajednickim i koordinisanim trudom napravljen od nasih pazljivo selektovanih, rigorozno treniranih a nadasve vraski motivisanih hardcore igraca koji su prethodno igrali na raznim serverima. ( Neki od njih su iz bivsih,veoma PvE uspesnih balkanskih guildova kao sto su Psihijatrija, Srpski Orlovi, Rakija itd...) Okupili smo se na Kazzaku reseni da pokazemo da i cisto balkanski guildovi mogu da budu uspesni i konkurentni u PvE progresu,sto znaci da imamo jedan zajednicki cilj - a to je da uspesno cistimo sadasnji i buduci heroic content. Posto je core igraca starija ekipa sa porodicama,poslovima itd trenutno raidamo 3 dana ( sreda,cetvrtak i nedelja ) sa opcionim cetvrtim danom u progresu od 20h -- 00h server time.

 

Guild je relativno skoro nastao, ali vec sada imamo 2 x 10 man raiding grupe i intenzivno se radi na tome da se one u potpunosti formiraju sa proverenim,skilovanim i aktivnim igracima. Trenutni progres guilda je 9/13 ToT HEROIC i svi se spremamo za 5.4 patch.

 

Svi nasi igraci koji zele da se prikljuce guildu su dobrodosli,bilo da su casual,social ili pvp orijentisani - a naravno i oni koji zele da se oprobaju u end-game raidingu.

Sto se PvE-a tice,svaki dobar igrac ce biti razmotren nezavisno od klase i ako zadovoljava nase kriterijume ( koji uzgred budi receno,nisu previsoki ali postoje - pogotovu za Heroic raiding ) prikljucen nekom od raiding timova.

Osobe za kontakt i info na Kazzak serveru: Budalaqt, Fenay, Droghtaran, Cvijan, Chupka, Aylea, Bashchelik.

 

Dobrodosli!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala Djuro:)

 

Elem,kratak update progresa - sada smo 11/14 normal i trazimo jednog skilovanog hilera hilera za progres grupu ( druid prio ali moze i priest,paladin )

Ali i ostali vanserijski igraci ce biti razmotreni:) Ziveli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posle par problema oko Garosha,14/14 normal cleared. Heroics here we come!:)

Druga grupa takodje veoma uspesna,a zbog velikog interesovanja formirana je i treca raid grupa. Mesta za dobre igrace jos uvek ima!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posle malog odmora od Garosha,krenuli smo polako sa hc bosevima - trenutni progres 1/14 heroic SoO. Trenutno su aktivne cak 3 raid grupe,a trazi se dobar WARLOCK za progres grupu. I ostale klase dolaze u obzir ukoliko je karakter gearovan i spreman. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

И још да кажемо да нас има ко кусих паса :)

Увијек је онлајн у просјеку између 40 и чак 60, и мислим да је то најмасовнији домаћи гилд који је икад постојао; и самим тим су могућности велике.

Уколико има амбициозних људи заинтересованих да воде рејдове, нека дођу и оформе и четврту групу, неће бити проблем изабрати људе ;)

 

Наравно, оног тренутка кад се по прогресу и квалитету 3 групе барем приближно изједначе, размишљаћемо и о преласку на 25мен.

 

Добродошли!  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zajednickim radom nasih vrednih web+grafickih dizajnera ( kojima dugujemo veliku zahvalnost za ulozeni trud ) guild je dobio i svoj website koji je uradjen po najnovijim standardima.

Websajt mozete pogledati na http://www.heroesnomore.info/ a tu mozete ostaviti i Vasu aplikaciju za guild ukoliko ste zainteresovani da nam se pridruzite.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poz Vukdefias,

Ako si zainteresovan da se pridruzis guildu,kontaktiraj neke od oficira ( Droghtaran ,Avadacedavra ili Cibos ) na Kazaku ingame da prodiskutujemo.

Veliki pozdrav.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zainteresovan sam,

Ali ne kao social igrac, trenutno nemam ni jednog chara na Kazzak-u,pa ako imam sanse da se prikljucim jednom od  raid team-ova, sada, i u WoD-u, ja bih prebacio svog rogue-a tu. Od kada mi se raspao guild, nisam ni placao sub, aj uplaticu danas, sutra, pa se javljam nekome od gorepomenutih :)

Pozz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da li je nedavna migracija za dz, bar malo promenila stvari?

Da li je moguce da su redovi toliki?

10-15 minuta, mogu da cekam, nije problem, ali sat vremena... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×