Jump to content
AdriaCraft - Blizzard Community Fansite Forum
nenadn

Frame - otkljucaj temu

Recommended Posts

pogledaj prvo link, pa posle zakljucavaj teme, ja sam dao link prema sajtu gde su itemi direktno linkovani, kad predjes desnim dugmetom preko imena itema, pojavi se stats kao u wowu. takodje naveo sam za svaku frakciju head enchant, ali eto lako ti je da zakljucas temu,a ni da pogledas o cemu se radi, da je ovaj vas forum sposoban da linkujem iteme napisao bih i ovde.

zaboravih da dodam, mogo si bar hvala da napises, sto sam se eto potrudio da pomognem!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ovaj forum je vrlo sposoban za linkovanje wowhead linkova i itema, to sto ti ne umes da linkujes iteme ovde to je drugi problem, a tema je identicna, objasnjavas rep gain u wotlku koji je objasnjen jos u beti.

i daj ne preti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koliko je meni poznato, Frame je odavno otvorio temu vezanu za dobijanje reputacije WoTLK fakcija...

Tako da je skroz opravdano zakljuchao temu, i josh ti je dao link ka staroj temi. :P Just my 2 cents.

Pr00f!

http://forum.wow-serbia.com/content/forum-...pioning-sistem/

Proveri i datum kada je otvorena. :P

Sad idem da nameshtam pitbull i sct. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mozhesh i tako. :P A probaj i ovako:

Idesh na reply/fast reply -> Kliknesh na opciju Insert link (Ima neku zelenu kockicu i plus) -> dobijesh novu opciju, stavi wowhead link u novi prozor -> Ok -> dobijesh opciju da podesish koje ime da ti bude za link.

Cloak of Holy Extermination

Share this post


Link to post
Share on other sites

pogledaj lepo championing sistem.

tu imas sve informacije za sve frakcije i cak linkove ka rewardovima za svaki stepen repa. necu da spamujem ljude sa nepotrebnim informacijama koje mogu da ukucaju na wowhead i da vide ili prosto da se kojim slucajem loguju u igru i vide sami za sebe, jer ako vec zele faking reputaciju onda ce mozda otici do qmastera i kupiti tabard a usput videti sta zele od koje rep? osim ako neko nece da drzi topic permanentno upaljen dok igra wow i kaze "cek da vidim zaboravio pre 2 sec sta bese mi treba? revered ebon blade ili honored wyrmrest"... ma daj... i btw, svrati u sd. samo reci hoces li sa mlekom ili sa slagom espreso.

Share this post


Link to post
Share on other sites
eto iz par pokusaja sam provalio, namestite to malo jednostavnije ako moze da ubacim samo ime itema i da ga linkuje, i ako moze boje rare, epic

Ne moze jednostavnije. Da se napise samo ime predmeta ? :o To ne moze, a gde moze to je drugim jezikom pisan portal / forum kontam uz pomoc ajaxa. A s'obzirom da se radi o IPB forumu u ovom slucjau, od toga nema nista :-) Jedino kad budu izbacili 3.0.0 verziju foruma onda mogu mozda i da mislim o tome.... Uostalom ne vidim sta je tolko komplikovano

Frame - otkljucaj temu, da vam ne bi doso u smederevo otkupio sajt!

Frame je sa razlogom zakljucao temu, a sto se tice otkupa sajta, nije na prodaju.

Topic Lock

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×