Jump to content
AdriaCraft - Blizzard Community Fansite Forum

xHaunt

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About xHaunt

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01/19/1997

Contact Methods

 • Skype
  ognjen.markovic23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd,Srbija
 1. WARCRAFT III Battlenet klan :)

  Pa HD verzija bi po meni pokvarila sve Mene warcraft privalci bas po grafici, a i gameplay je odlican nisam imao problema u mehanici jedio kada sam igrao neke mape sa preko 1000 jedinica i onda dodje do lag-a. A warcraft 4 msm da nece jos skoro bar nekih 5-6 godina, dosta njih je preslo na starcraft II. Preporucio bih vam da odigrate Warcraft III mapu Legion TD ima jos dobrih mapa mada dota je bila toliko popularna da je bacila u mrak dosta dobrih mapa cak i boljih (:
 2. Pozdrav svima Da li ima jos onih starih hardkor igraca? Koji su dan dnas ostali na wac. Ako ima neko ko i dalje igra naravno na battlenet-u moze da me doda moj nick je Xhaunt.
 3. Warcraft 3

  Pa ne bih se slozio da je Warcraft III 'zamrao' igram ga i dalje i uvek ima od 7000 do 12000 igraca.. Igru odrzva brdo mapa koje i dan danas izlaze i velikim brojem skinova i modela za igru kao i coustom kampanja.
 4. Heroes of the Storm Beta Key GIveaway

  Da li ste igrali slične igre kao Heroes of the Storm? (Ostavite naziv igre) Ukoliko budete izabrani, koju poruku biste poslali Blizzardu? (Budite kreativni, neka bude nešto smešno) Da li Vam je poznata Heroes of the Storm igra? Koilko puta biste je igrali dnevno? 1.Igrao sam Dotu (warcraft 3 mod), Dota 2 2.Hvala za kljuc, delite vise kljuceva ili sto pre open beta da se ne bi napravila greska koju je Ice Frog napravio kada je Dotu 2 drzao u colsed beta preko godinu dana i izgubio veliki borj igraca.. Svj izgubice ih kata izadje HotS mogu samo zamisliti njegovu reakciju kada uvidi da je napravio gresko sto nije nastavio da radi dotu sa Blizzard-om... ps i <3 u guys 3. Igrao sam oko 4-5 partija sa drugovog akaunta i pratio sam domace stream-ere. Pa verovatno bih je igrao prve dve nedelje po 5-6sati a kasnije 2 sata dnevno
×