mile

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About mile

 • Rank
  Junior User
 1. Istina, RaF nije dostupan u vecini zemalja ovog dijela Evrope. Podaci sa blizzardove RaF stranice: Ukoliko zelis, mozes pokusati pronaci RaF partnera iz prethodno navedenih zemalja. U tom slucaju pogledaj Blizzard RaF forum.
 2. I bolje ti je.
 3. Blizzard jeste pustio neku promociju, ali na accounte koji ispunjavaju uslove samo njima poznate. Nista javno nije objavljeno s njihove strane. Neki koji su igrali Diablo ili Hearthstone, a da nisu imali WoW account vezan na taj bnet nalog, su dobili te mailove. Diablo promotion link: http://media.wow-europe.com/email/2014/diablo3/d3_promotions/free_wow_d3/en-gb/index_en-gb.html
 4. Mozda grijesim, al' mi se cini da je trenutno mage najnezastupljeniji na visim rankovima. Da bi dobio nazad ulozene golde u areni, treba ti 7 i vise pobijeda. Ako mozes drzati taj neki prosijek arena je bolja, al' za nju treba vremena.
 5. Nije los, al' u odnosu na hype koji su ostale ekspanzije donosile, ova mi se cini najskromnijom. Mozda sto su opet orkovi u pitanju... *lets wait and see*
 6. Generalno, najlosiji expansion cinematic do sada.
 7. Puno zdravlja... Srecna Nova Godina!
 8. Potrudi se...ja ti garantujem da ces naci beta key... Can confirm.
 9. Poslao. Uzivaj! Hearthstone beta keys are region free, so you can use it on whatever account you prefer. Your current region on your battle.net account will decide which region you will play on in the beta.
 10. Poslao. Jedan kljuc ostao.
 11. Just kidding. Dobio sam sam dva kljuca nedavno, pa ukoliko i dalje postoji neko da ne igra igru, a da je zainteresovan za istu, neka se javi u thread-u. U zdravlje.