Jump to content
AdriaCraft - Blizzard Community Fansite Forum

mile

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mile last won the day on October 24 2013

mile had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About mile

 • Rank
  Junior User
 1. Recruit a Friend

  Istina, RaF nije dostupan u vecini zemalja ovog dijela Evrope. Podaci sa blizzardove RaF stranice: Ukoliko zelis, mozes pokusati pronaci RaF partnera iz prethodno navedenih zemalja. U tom slucaju pogledaj Blizzard RaF forum.
 2. Spam FTL 6

  I bolje ti je.
 3. Spam FTL 6

  Blizzard jeste pustio neku promociju, ali na accounte koji ispunjavaju uslove samo njima poznate. Nista javno nije objavljeno s njihove strane. Neki koji su igrali Diablo ili Hearthstone, a da nisu imali WoW account vezan na taj bnet nalog, su dobili te mailove. Diablo promotion link: http://media.wow-europe.com/email/2014/diablo3/d3_promotions/free_wow_d3/en-gb/index_en-gb.html
 4. HearthStone Diskusija

  Mozda grijesim, al' mi se cini da je trenutno mage najnezastupljeniji na visim rankovima. Da bi dobio nazad ulozene golde u areni, treba ti 7 i vise pobijeda. Ako mozes drzati taj neki prosijek arena je bolja, al' za nju treba vremena.
 5. Nije los, al' u odnosu na hype koji su ostale ekspanzije donosile, ova mi se cini najskromnijom. Mozda sto su opet orkovi u pitanju... *lets wait and see*
 6. Generalno, najlosiji expansion cinematic do sada.
 7. !Srecna Nova 2014 Godina !

  Puno zdravlja... Srecna Nova Godina!
 8. HearthStone Diskusija

  Potrudi se...ja ti garantujem da ces naci beta key... Can confirm.
 9. Why Hearthstone sucks

  Poslao. Uzivaj! Hearthstone beta keys are region free, so you can use it on whatever account you prefer. Your current region on your battle.net account will decide which region you will play on in the beta.
 10. Why Hearthstone sucks

  Poslao. Jedan kljuc ostao.
 11. Why Hearthstone sucks

  Just kidding. Dobio sam sam dva kljuca nedavno, pa ukoliko i dalje postoji neko da ne igra igru, a da je zainteresovan za istu, neka se javi u thread-u. U zdravlje.
×