Jump to content
AdriaCraft - Blizzard Community Fansite Forum

Dotality

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dotality

 • Rank
  Junior User
 1. Gramno Guild Sylvanas [ A ]

  3/14 HC progres 1. raiding grupe. Postoje jos 2 raiding grupe. Svi su dobrodosli!
 2. Voleo bih to da vidim, pogotovu W2 jer je igra toliko badass
 3. Takodje se pominje Grom(zvace se Grommash) zbog legalnih prava,verovatno trademark,dosta ce se putovati kroz vreme. The Dark Below je verovatno naslov za dugo ocekivani 'Titan'
 4. Gramno Guild Sylvanas [ A ]

  Rating RBG grupe je 1900 atm Trenutno 6 na serveru, a bili i 3. Svi su dobrodosli!
 5. Fenomenalan raid , pvp onako . Solidan patch overall
 6. Gramno Guild Sylvanas [ A ]

  Progres guilda se nastavlja, trenutno 10/14 i uspostavlja se druga raiding grupa. Budite slobodni da dodjete kod nas. RBG grup atrenutno na oko 1700 CR.
 7. Hearthstone Beta Sweepstakes - Pitanja

  Bice jos jedan wave...soon. http://www.wowwiki.com/Soon ? ovako soon?
 8. Gramno Guild Sylvanas [ A ]

  Gramno Guild nastavlja recruiting! Trenutni progress je 4/14 i RBG grupa se sprema. Svi zainteresovani nek se jave bilo kom clanu guild . ( /who Gramno)
 9. Gramno Guild Sylvanas [ A ]

  Guild prilicno brzo napreduje, ocisceno 11/12 na normalu i uskoro idemo na Lei Shen-a pa mozda i HC probamo i usput se spremamo za Garrosha. Za PvE najvise treba DPS,ali su sve klase dobrodosle. Progress mozete pratiti i na wowprogressu ,click ovde. Sto se tice PvP-a, traze se ozbiljni healeri za RBG team. Takodje pomazemo u gearovanju: Radimo starije raidove (ToES uglavnom), boostujemo arenu, pomazemo oko loomova, pomazemo oko kupovanja opreme sa AH i jos dosta toga. Za inv,uradite ingame whisper na Dotality Spired Allexa
 10. Gramno Guild Sylvanas [ A ]

  Pozdrav,guild je ponovo krenuo sa raidovanjem,za sada je ocisceno 4/12,u najskorijem periodu se ocekuje 6/12.Trenutni RBG rating je 1500,ali radi se na tome da se organizuje jos RBG-ova i povecanje ratinga. Ukoliko mislite da ste sposobni i zelite da nam se pridruzite,okacite post ovde,ili baicte whisper na Dotality(Sylvanas Ally). Takodje, gramno omogucava i lakse levelovanje davanjem 2500 golda za pocetne heirloomve uz par uslova. (Da imate account na forumu,da vam je to prvi lik i da je manji od lvl 30). Kao sto je kolega vec pomenuo, za PvE grupu najpozeljniji su: 1.Disc/Holy Priest 2.Holy Paladin 3.Blood DK Dok su za PvP grupu najpozeljniji 1.Resto Shaman 2.MW Monk Spremni smo da pomognemo novim clanovima u svakom pogledu.
 11. Blossoming Ancient Pet - Giveaway

  Wanna! Pozdrav iz Gramna.
×