Jump to content
AdriaCraft - Blizzard Community Fansite Forum

pedja5

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pedja5

 • Rank
  Junior User
 1. Warcraft movie

  Odlično, znači idemo u Cineplexx. Još samo da objave kada će karte biti puštene u prodaju.
 2. Blizzcon 2016

  Blizzard je najavio Blizzcon 2016. Karte su 199$ kao i svake godine. Da li neko planira da ide na Blizzcon 2016? Ako je neko bio na Blizzcon'u ne bi bilo loše da čujemo par saveta i koliko bi koštao put do tamo ako je neko išao u Ameriku.
 3. Warcraft movie

  Pošto Taramount radi premijere uvek u Sava Centru i Cineplexx-u sta mislite od ta 2 bioskopa koji je bolji? Takodje me zanima za oba bioskopa koja su mesta najbolja odnosno u koji redovima da kupujem karte. Da se ne bi desilo da ispred mene bude neki Orc pa ja ne mogu da vidim ni Stormwind.
 4. Warcraft movie

  Pozdrav iz Niša sve WoW igrače. Imam par pitanja u vezi predstojećeg Warcraft fima. Naime drug i ja razmišljamo o dolasku u prestonicu na premijeru Warcraft filma. Obzirom da do sada nikada nismo prisustvovali premijerama a naročito ne u Beogradu zanima nas više stvari. Na primer nije mi jasno da li se premijera prvo održava u jednom bioskopu a nakon toga u ostalima ili počinje u istom trenu u svim bioskopima. Ako svuda počinje istovremeno koji bioskop predlažete kao najbolji u Beogradu? Takodje informacije o ceni karte i kada će biti puštene u prodaju bi dobrodošle jer verujem da će se brzo rasprodati. I na kraju da li se planira neki after party ili nešto slično?
 5. WoW annual pass

  Evo sta su mi odgovorili jeste da sam nekom liku platio bilo za dve rakete u goldu i pritom sam dobio 2 meseca wowa gratis ali nikada nisam banovan ili tako nesto. Da li postoji mogucnost da im mozda platim za 12 meseci unapreda ili tako nesto?
 6. WoW annual pass

  Sad sam negde procitao da ljudi koji su kreirali battlenet akaunte u pocetku nisu mali opciju da stave datum rodjenja, pa zbog toga nisu mogli da se prijave za annual pass. Napisao sam tiket sa mojim datumom rodjenja pa cemo videti sta ce biti.
 7. WoW annual pass

  I ja isto imam problem da nemogu da se prijavim za taj analni pass. Ako moze neka pomoc bio bih zahvalan. Setovao sam da sam iz Srbije a dole mi je region Europe i language je English (EU). Nije mi jasno sto nece.
×