Raven

Members
 • Content count

  288
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

1 Follower

About Raven

 • Rank
  Forum Addict
 • Birthday 01/15/1985

Contact Methods

 • MSN
  darqane@hotmail.com
 • Skype
  darqube

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Negotin
 • Interests
  Everything you can imagine. Except fishing.
 1. Scepticuse, mislim da treba da prodje 3 do 5 radnih dana dok se kartica aktivira. Verovatno si zato imao problema. I da, G2A ftw. Jeftiniji su jer kupuju samo kodove in bulk. I jos imas 3%-5% popusta ako ides preko ref linka nekog streamera (kripp, trump itd.)
 2. Igre su ugl. jeftinije svuda. Cene od 40/60 evra su samo kod Blizza i u sirotinjskim drzavama. U Francuskoj/Nemackoj/Skandinaviji je najnormalniji D3/WoW disk oko 25-35 evra. Ima divljih sajtova gde nude i za 20 evra, al ovaj relativno dugo radi, ljudi se ne zale, a i twitch ga reklamira.
 3. https://www.g2a.com/reaperofsouls ~28 evra.
 4. Omg ocu tu RoS majicu
 5. Valjda je 6 dana dovoljno nasoj posti
 6. A za mesec dana izlazi igra, ako bude open beta bice superlagfest stress test.
 7. Kao sto je D3 imao Serbian edition cover, Blizzard nije zaboravio da i za RoS uradi cover za nase trziste!
 8. Srećna Nova godina svima =)
 9. Auu, extra!
 10. Nema veze sa porezima Marcus, nego svaka firma ima "business model" za svako tržište posebno. EU smatraju za jedno tržište (iako EU nije 1 zemlja, al ajd' sad) koje ima veći standard od USA i samim tim veću kupovnu moć. U Australiji su igre još skuplje. PDV u EU nije 35%, a još jedan dokaz da razlika u ceni nema veze sa porezima su i mikrotransakcije u WoWu i HSu. Petovi/mountovi i karte/arena ulaznice imaju istu vrednost (HS arena fee je 2 dolara naspram 1.79 evra naspram funte i po). Da su porezi/takse u pitanju, sve bi bilo skuplje, i ne bi imao prodavnice po Skandinaviji ili Francuskoj gde su Blizzove igre po 25 evra. Jednostavno, Blizz nas smatra buržoazijom i dere nas. Da smo u Australiji, koštalo bi 50 evra. Jbg.
 11. Hype bug. Pokvareni blizzovci k'o Dinkić kad obećava 1000 evra po akciji.
 12. Kada su predlozi/frazali u pitanju, "zvuči mi ok" je najbolji recept za grešku, ali u ovom slučaju je većina u pravu. At/on se odnose na prostor, ali se on odnosi na površinu uopšte, a at na određenu lokaciju. Jedan primer: 'I live on the Blizzard Street', ali 'I live at 1337 Blizzard Street".
 13. Da, streamuju od 3 sata. I pazite, ladno ima likova (retarda bolje receno) koji streamuju i pustaju linkove ka nekim scam sajtovima za beta key. Ne mogu da verujem da likovi koji su u F&F beti tako prokockaju account. Panjevi. Bar da je neki scam, nego ona survey sranja.
 14. RoS beta is live!

  1. Damir

   Damir

   Friends and Family Beta Test*

  2. Raven

   Raven

   Semantics dude!

  3. Damir