Jump to content
AdriaCraft - Blizzard Community Fansite Forum

OverloadZ

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

OverloadZ last won the day on April 5 2011

OverloadZ had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About OverloadZ

 • Rank
  Newbie
 1. Hearthstone Beta Sweepstakes - Drugi Wave

  Na na na na na na na na na na na na na na na na BetaMan!
 2. Serbian Starcraft League 2 Powered by Razer

  Evo ljudi, zelim da iskoristim ovu priliku da vam se zahvalim svima na ovom turniru. Od samog trenutka kada sam dosao sam se osecao kao da sam na mestu gde trebam da budem, i nije bilo ni jednog trenutka kada mi je bilo dosadno (Foo je pored mene uvek lupetao gluposti ). Cela organizacija je bila odlicna, i stvarno sam imao osecaj kao da sam na turniru profesionalnog nivoa, samo naravno, sa mnogo manje ljudi. Ali to i nije toliko bitno, upoznao sam dosta ekipe sa b.neta, dosta novih ljudi, i svi su prekul! Na zalost, nisam mogao da ostanem duze posle turnira, jer sam morao da zurim na voz, i to me je jako skenjalo jer sam stvarno hteo da ostanem i da se druzim jos. A prozivka nagrada mi je bilo nesto ne ocekivano. Posle sto su me prozvali da dodjem da pokupim nagradu, osecao sam se ponosno i predivno. Nikada se nisam bio nasao u toj situaciji. Bio sam i presrecan i tuzan posle turnira, da sam imao jos samo malo vremena da ostanem... Eto, to su moje 2 minute da se zahvalim organizaciji, sponzorima i svim ljudima koji su ucestvovali, gledali, i navijali. Hvala, Jigosep P.S. Molio bih vam da mi date mail od Computerlanda, Razera i KGBa, jer zelim i njima da se zahvalim. P.P.S. Promoterke su bile odlicne!
 3. Serbian Starcraft League 2 Powered by Razer

  Grandmaster? Dobio sam mu smurfa pre neki dan na ladderu, meh je.
 4. Postujte vaš Nick.ID na battle.netu

  lameRapistix.236
 5. Perge

  Pa realno, pitala me ova da li hocu sad ovog leta opet kod nje, ne mozhe da cheka, a ona je na 10 minuta vozhnje od Kelna, shta kazhesh, da prihvatim offer? ;3.
 6. Perge

  Ne supportuje ovaj sajt kao shto mene ne supportuje u LoLu, a ujedno ide i na gamescom, bash smrdi. Moracu i ja da odem tamo, samo da bih ga maltretirao, I has a free ticket ;3.
 7. World Cyber Games Srbija 2011

  Ma Fifa09 > all. Nupz. I da, trebaju da odrzhe 2 takmichenja u Cs 1.6
×