Jump to content
AdriaCraft - Blizzard Community Fansite Forum

Ujack

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ujack

 • Rank
  Newbie
 1. Ovo nije aktuelno vise moze se obrisati.
 2. <Nibiru> H - Tarren Mill - regrutuje

  Mali update: 6/7N, 3/7HC Edit: 5/7HC
 3. Posle 8+ godina tranformacije po raznim serverima, prolazak raznih balkanaca ( na zalost i stranaca ) kroz guild sa svim dramama i kompleksima, nedostatkom iskustva i godina stavlja se tacka na ovaj guild i vraca se kriterijum na pocetnu ideju i osnovnu kao jedan pravi i retki balkanski WoW guild kao sto je i bio u BC-u. Ukratko, guild ce se zasnivati na kvalitetnom coveku pre svega pa odmah zatim na skillu koji je isto bitan ( ali ne i presudan ) za generalnu atmosferu kako u gildu tako i u raidu, mmo bontonu, osecaju za pomoc ostalim, normalnom ponasanju u svakom aspektu igre, obzirnost i postovanje vremena drugih ljudi, otvorenost prema kritikama.... Necemo se trkati ni sa kim vec hocemo da uzivamo u contentu na kvalitetan i nacin na koji svima odgovara. Sve ovo zvuci ozbiljno ali je isto tako osnova za dobro druzenje i vreme provedeno u igri. Raid dani su: u razradi, plan je 2 puta nedeljno po 2-3 sata, od 19-22-23h, a ukoliko se toliko hajpamo moze da bude jos jedan dodatni Za sve ostale informacije i trenutni rooster mozete pogledati na sajtu ili in game: Forum: nibiruguild dot shivtr dot com Kontakt u igri: Ujack#2894 ili ko je vec online u tom trenutnku. Lok'tar ogar!!!
 4. Zar sam to zaboravio ?!? Deeeem... X( A vidi, mi se trudimo da ne budemo toliko upadljivi i jednostvano smo odlucili da ne glancamo gir sa Mer-om... Puni su serveri sa onima koji to rade i koji zive za to, zato je veoma tesko zadrzati balkanski gild na okupu, naravno cast izuzecima, jer msm ono login, flask, food, rdy check, pew pew, roll, yay epic, repair, prezadovoljan, logoff, a gde je uzivancija. ... Nama je to poslo za rukom takodje, cak smo razmisljali da filtriramo gild i ostavimo ozbiljnije ljude ( kao sto znate svaki gild je prosao kroz tu fazu "jel mogu u gild, moze, jel mogu.. moze, jel... moze" ) pa samim tim postoje likovi koji samo svojim prisustvom narusavaju atmosferu u gildi na ovaj ili onaj nacin ali na kraju smo odlucili i slozili se da je soushl aspekt gilde isto tako bitan i takve naucili rl i wow bontonu kao i gomilu wannabije koji su se vinuli u top gilde na serveru kako bi postali hc plejeri jer nam je ponestalo Mer-a... naravno polovina se vratila jer u svedskom gildu ne postoji "bre", druga polovina se i dalje smara poz za njih ;p Ali bez obzira na sve mogu sa sigurnoscu da tvrdim da su balkanci jedni od najboljih igraca, Elem, zagazio sam u offtopic, sorry ali sam morao da podelim ovo sa nekim.... a i dosadno mi je na poslu atm ;p Hvala na podrsci i uzivajte!
 5. <Hrbi i Srvati> gilda postoji skoro godinu ipo dana i jedina je balkan only guilda na serveru, a uz to i najveca. Ljudi koji su u gildi su raznih profesija/uzrasta/losih navika i wow iskustva, dosta njih su i rl drugari/ce, ocevi, mame, sestre i braca, muzevi, zene....pa iz toga proizilazi da je i sama atmosfera u gildi i vise nego zabavna, kako na ventrilu tako i u ghatu. Trenutno jasemo 10man kataklizm sadrzaj i planiramo da ostanemo 10man gilda odnosno dva 10man tima ukoliko se prosirimo. Old skul raidove, achive, grupno pecanje, g-run ubijanje curki i ostalih stetocina je takodje na to do listi gilde. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane heroje-jahace koji zele da se prebace na ovaj server da nam se pridruze kako bi prosirili nas 10man tim ali isto tako su i oni koji zele da uce dobrodosli. Pravilnik gilde, aplikaciju i ostale informacije mozete pogledati na nasem forumu his.enjin.com ili se licno obratite nekom od GMa ili Oficira in game: Midran, Evilemi, Dworin, Ujack. Farewell! ;p
 6. Rejderi vikendashi ?

  Pozdrav, Jeste da se kasno javljam ali eto, ako se jos nisi potpuno ugnezdio mogu ti predloziti server Burning Steppes - Horda, potrazi wara Caruga i reci mu ko te je uputio. Oni su keve i calci i uglavnom raiduju vikendom, krenuli su sa BWDom i msm da imaju u planu da cepaju dalje. Ako ti se pak ne da tamo a slakao bi i radnim danima, a mozda i vikendom, dodji na Bronzebeard - Alijansa, potrazi mene ili wips nekog iz Hrbi i Srvati. Nadam se da sam pomogao, farewell.
×