kme

Members
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

5 Followers

About kme

 • Rank
  Cool Junior
 1. evo ti moj exe fajl, predpostavlajm da imas europe verziju. http://puu.sh/l9Dx
 2. poz Koji su kriterijumi za razmatranje clanova, 1000 postova ili tako negde oko 44 ? Lutrija mi ne gine eh?
 3. Obratite paznju na ovaj profil: http://us.battle.net/sc2/en/profile/966826/1/Pennoyer/
 4. Hmm, nigde ne mogu da nadjem link za TLO vs Nada. Pomoc .
 5. Blagi spoiler:
 6. Knjiga 693 Igram kampanju .
 7. Izgleda kao trailer za film xD.
 8. Sad kad se nastavila beta moram priznati malo me je prosla zelja za igranjem zbog ovih mesec dana pauze . U svakom slucaju novi nick mi je knjiga a code je 693 i na US i EU.
 9. Na EU serveru - prokletigugltolk@gmail.com (ovo mi i onako nije private mail, cak mi je i ime fake xD) US - the_kme@hotmail.com (cini mi se da je US trenutno stabilniji, mogao sam danas makar da odigram nekoliko partija bez problema)
 10. Koliko znam svi koji imaju taj problem to im se dogadja samo u menijima. U samoj igri bi trebalo da ti bude normalno.
 11. Ako ponovo resetuju ladder moci ces, ali do tada ne. A posto su sada ubacili achievemente sumnjam da ce resetovati uskoro.
 12. Ah, taj osecaj slave!
 13. Ja sam dugo igrao na US-u i danas sam dobio EU. Na EU prakticno nema laga a na US-u ga je bilo ali meni nije smetalo, jel nije neki veliki lag. Mada recimo u doti bi me takav laga iritirao.
 14. To sto su olaksali sc2 nema nikakve veze, uvek ima sta da se radi i "APM-a" nikad dosta. Imati sto veci apm je naravno bolje, ali bitan je pravi apm, spamovanje cisto zarad veceg apm-a je besmisleno. Sto se tice spamovanja na pocetku, kad ti jednom udje u naviku nekako radis to uvek (sto i nije nista strasno).
 15. Ja sam konacno nabavo EU key, nick mi je isto kao na US-u, "kme.kme"