Jump to content
AdriaCraft - Blizzard Community Fansite Forum

Batistuta

Members
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Batistuta last won the day on June 11 2012

Batistuta had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Batistuta

 • Rank
  Cool Junior
 • Birthday 11/25/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Beograd
 1. Hardcore

  Aaaaa, ladno si umro ;d Aj valjda ja nastavim mog celavca, pa mozemo co-op.
 2. Hardcore

  Meni ovih dana laguje, pa sam batalio HC. Nisam zasao preduboko u Act 1 nightmare. Malo sam SC igro i smorio se ko rke. Bilo je glupih smrti, pa je dobro da nisam igrao HC.
 3. Old school point and click

  http://www.gog.com/en/gamecard/beneath_a_steel_sky/
 4. • Demon Hunter

  Crit chance mu je 100%, kad ga opali bonus od tog pasiva ide na 0% i opet se povecava za 3% svake sekunde. Zapravo se resetuje sekund nakon kritikala, tako da moze da se opali vise hitaca koji su siguran crit, ako je napunjeno do 100%. Tako da da- "trenutni dps".
 5. Sta ste prodali na RMAH?

  Pre bih rekao da su vecina njih prskalice. Eno vam onih sto kupuju sesire u TF2. Ni to placanje da se ustedi vreme mi ne pije vodu. To je slobodno vreme koje trose na igricu, gde zure?
 6. D3 General Discussion

  Ja sam primetio sad kad sam presao normal na HC. Vise i ne mogu da se setim da li je na normal tako stalno, ali sad sam primetio kako stoje stvari. Od act 2-act 4- 80% itema od 15-20 lvl req, ostalo vecinom i nize i vise od toga, a recimo 25+ lvl itema mislim da nisam video 5 komada. Nesto su cackali definitivno. Sama ucestalost magic i rare itema je i dalje ista cini mi se, ali su itemi slabiji. Deluje kao fora koja nas tera da koristimo AH, ako hocemo lvl appropriate gear.
 7. Hardcore

  Normal- predjeto. Axie mi je uzajmio gear sa svog monka. Bio sam toliko OP da mi se mozak pretvorio u kašu od držanja m1 i krstarenja kroz levele. Danas je bilo i žrtava- slava im.
 8. D3 General Discussion

  Ne zelim da verujem u ovo.
 9. D3 General Discussion

  Nije goblin nego primer sto bi bilo dobro da postoji ovako nesto, isto bi bilo da je chargovao pack, a ja nisam spreman.
 10. D3 General Discussion

  Danas sam naleteo na pack i goblina, jedne do drugih. Glupi templar se zaleteo na goblina, a nije bilo sanse da ga roknemo pre nego sto izginemo od packa. Rokno sam pack, a goblin je pobegao. Tako da- aggresive, defensive, passive za followere. To je trebalo biti u igri od pocetka.
 11. Hardcore

  Preso sam prvi act. AH mi deluje skoro jednako jevrejski i prenaduvano kao SC. Jedino sto nema "random magic item za 10 milki" fazona. Imao sam jedan zverski spike, kad sam mislio da ce me DC sto posto, kad ono govno nastavi. Laga se najvise plasim, cesto mi je dolazio glave u SC. Sto se tice bliskih susreta sa smrcu u smislu niskog HP-a, toga nije bilo.
 12. • Demon Hunter

  http://us.battle.net...YdeV!YeT!aaZbab Ovako rolam manje-vise celu igru, trenutno sam na Hell lvl 52. Sa pristojnom opremom mi je svaka tezina do sad bulja bila, jedino po koji jaileri mi jbu sve.
 13. Hardcore

  I ja sam poceo monka danas, lvl 10.
 14. Champion pack rage!

  Naci kajtovo sam ih rasno, umro sam 10 puta za sat vremena na najtmer, kraj act 3. Kad nalete oni blink magarci i oni sto me lickaju samo stanem u mesto i pustim da me ubiju.
 15. D3 General Discussion

  Ja sam preso sa DHom normal sa nesto preko 550dmga na kraju i bilo mi je bas laganini. Tako da verujem da moze i nize od 500. Mada meni je ceo normal buljdza. Nightmare mi lici na normal iz dvice po tezini.
×