joximovic

VIP Group
 • Content count

  1,565
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

About joximovic

 • Rank
  Exalted member
 • Birthday 03/10/1988

Contact Methods

 • MSN
  joximovic@telrad.net
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bijeljina - Beograd :P

Recent Profile Visitors

15,995 profile views
 1. Купио сам Wow, давали га за пишљивих 5е, па рекох нек стоји акаунт. Који сервер да одаберем, гдје има наших и гдје је солидан однос хорда / алијанса? Добио сам и мјесец дана бесплатно игре па да видим шта је то сад
 2. Матори вала баш... јеси се то ти и оженио? =) Него ја се јавих на теми и онда исчезох опет на неки период без и да одговорим на ваше одоговоре. Wow не играм, али помало сам у том неком гејмингу, одиграм неку игру сваки други трећи дан. Углавном сам прешао на спорт, пика се НБА 2к17.. Фифу морам сад да купим оригинал, душмани укинули крековање Фифе. Од RPG-a једино што сам играо (и још га нисам прешао са свим експанзијама) то је Witcher 3. Брутална игра, по мени нешто најбоље од времена Mafia I иако су тотално различити жанрови
 3. Значи ту су стари чланови ипак, још увијек мрдају =)
 4. Шта се овде дешава?
 5. Вауууу, ево истопио сам се, мљац мљац.
 6. Јеботе а ладно гледам, имам 1500+ постова. Активан сам на нету од неке 2004-те када је дошао кабловски код мене и од тад до сад "најдруштвенији" сам био на овом форуму убједљиво. Никад нисам правио фб, твитер и остало, поред овог форума активан сам био на још пар, али са доста мање постова него овде. А форум замро, баш штета. Јебига, мјењају се времена. =)
 7. Опа, има ли ко жив на овом форуму?
 8. Добро јутро. Баш у то вријеме кад си питао сам стизао са егзита. Нешто касније заспао. 4 дана се лако претворе у један. =) Зато сам сад прије неких 2-3 сата устао. =)
 9. Једна од најјачих реп пјесама које сам икад чуо. =)
 10. Да, да, знамо врло добро да си ти модератор на једном нашем познатом форуму. Утицајном.
 11. Гоблини су у Хали спортова, овде код мене. И ја се размишљам да идем, мада сам их слушао релативно скоро. =Р Али ту халу спортова грде у пм што се тиче инфраструктуре и количине доступног ваздуха.. а то тек на панк концерту не може бити добро никако...:S ... страшан tune..=)
 12. Dub Fx је ове године на Егзиту, њега ћу да чујем и видим. =) Људи сабијају, мени овде и музика има неку кишну атмосферу.
 13. Асим је јебени цар.
 14. Ја играм неке инстанце на Neverwinter игри сада. Левел 22. Једино што queue чекам дуже од пола сата. =)
 15. Баш добра ријеч за Technologicque park - буквално бруталанo заразни битови. Ја је неки пут одслушам у току дана и до спавања ми се врти ритам кроз мозак. =) Нисам гледао филм у коме бих препознао мелодију, али сама по себи се може уклопити у масу филмова тако да је сигурно кориштено. Иначе Deftonse бих и ја могао да скинем, мислим да немам ништа од њих.