Run Jah

VIP Group
 • Content count

  743
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Run Jah

 1. Stari ortak me je zamolio da mu nadjem nekog ko ce da mu posalje Scroll of Ressurection. Ako bi neko bio ljubazan... Critswtf EU-Executus
 2. Nema veze sa time da li su igraci Srbi, Hrvati, Kinezi, Meksikanci i nadam se da ne moram da objasnjavam zasto je infantilno pricati kako je to zato sto nas Blizz mrzi or something... Nasoj zemlji RaF i SoR nisu dostupni zato sto ih nas zakon nije definisan da ih tretira kao zakonite, tj. imamo zakon protiv novcanih piramida i sema(u koje mogu da se ubroje RaF i SoR, ali ne moraju). To je jedini razlog. Kada se promeni zemlja na accountu to je samo za shipping i novcane obrade kod banke. Ako stavite UK obracunace vam pretplatu u funtama(sto moze i da ispadne jeftinije u zavisnosti od kursa), a ako stavite bilo koju drugu evropsku zemlju bice u evrima. Sigurno nece da ti dolazi Interpol na vrata...
 3. Lik je iz UK, tako da nema veze. Ali svejedno bi trebalo da radi kao i kupovina digitalne kopije. Prebacis na UK, odradis sta ti treba pa vratis(iako nema veze sta ti tamo pise).
 4. Hahaha Running Wild je so fucking awesome!
 5. Oslepeo bih na ovako malom ekranu.
 6. Ma samo je Headed South tezi, Vigorous VanCleef Vindicator ima caku sa kojom ga zavrsavas sa 1min extra vremena. A Sun of a.... je cist RNG. ^ /word Najvise me nervira deformisani rep koji kao da nije dobro uskladjen sa ostatkom modela...
 7. Faction(grupa istomisljenika...) i fraction(razlomak, odlomak, deo...) su dve razlicite reci u engleskom, ali kod nas se prevode kao frakcija(1. grupa istomisljenika...; 2. razlomak, odlomak, deo...) Kod nas ne postoji rec "fakcija". (studenti ) I nije "dungen" nego "dungeon". Edit: topic title.
 8. ^^Hahahaha. Sto je babi milo, to joj se i snilo.
 9. Kada das OET automatski postajes apsolvent. xD
 10. Vajpovaces ti na OET jos par godina...
 11. Sa trenutnom opremom je prakticno nemoguce PuGovati osim ako ti nisu pro(ili ako su igrali u Vanilli). U poredjenju sa WotLK, mnoooogo su tezi. Mnogo mi se svidja nova healing mehanika. Nema vise mindless spama i drzanje svakog na max hp. I svidja mi se sto heroici ne bacaju epike!
 12. Heroic-e nemojte ni da pokusavate u PUGu.
 13. Na k**** vas nosam.
 14. A Wrath of the Lich King?
 15. Ponekad baguje pa mora reload par puta...
 16. /flex Danas kupio mounta preko AH..... za tricavih 216g XXs XXc. Neko se teeeeesko zajebao.
 17. Meni nikako ne ide u glavu zasto neki konstantno otvaraju teme od pre 1-2-3 godine i odgovaraju na pitanja kao da znaju igricu u source code. I jos odgovaraju na gluposti koja si menjana barem 5 puta.
 18. Random dungeon FTW!
 19. Hehehe lekari. IRL svu tu bagru (samane, druide, Zorke ...) zovemo "isceliteljima" posto su efikasni kao nova Schauma za extra volumen.
 20. Pathetic. Jedino mage head moze da prodje...
 21. Jedna telefonska linija = jedan ADSL Telefonski kabl iz zida u ruter, jedan LAN iz rutera u tvoj komp, drugi LAN iz rutera u njegov komp(ruter bi trebalo da ima 4 prikljucka za LAN/Ethernet). K'o sto rece Kobaya, idi Control Panel -> Network Connections -> desni klik preko te konekcije -> Properties -> skrol dole do Internet Protocol (TCP/IP) -> Properties -> i na oba dela cekiras "Obtain an IP/DNS server adress automatically" -> ides tab Alternate Configuration -> Automatic private IP adress.
 22. ^^ Haha koliko sam voleo taj SSC.
 23. *gulp*