Jump to content
AdriaCraft - Blizzard Community Fansite Forum

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 06/13/2009 in all areas

 1. 6 points
  Blizzad nam je upravo poslao 25 Hearthstone Beta ključeva koje ćemo podeliti preko našeg foruma. Ovo je prvi Wave, tako da ne brinete, uvek postoji šansa da dobijete u drugom ili trećem krugu. Pravila su sledeća: Jednostavno na ovom topicu ostavite poruku sa vašom željom da dobijete Hearthstone betu. Nagradna igra je samo za evropski region Samo jedan nalog može da učestvuje u nagradnoj igri. Nemojte da pravite više naloga, jer će sistem provaliti duplikate i verovatno ćete biti diskvalifikovani. Zadržavamo pravo da uklonimo Vaš post ukoliko smatramo da ste došli da spamujete kako bi dobili nagradu. Rok za prijave je do 07.Septembra 2013! Pobednike objavićemo preko sajta, i foruma 08. Septembra 2013, posle čega pobednici imaju 48 sati da se jave preko Private Message Foruma kako bi dobili beta key (Nećemo Vas juriti da Vam pošaljemo kod). Sva pitanja u vezi nagradne igre možete postaviti ovde. Direktno prenos sa CNN-a!
 2. 6 points
  Dobro veče! Molim jednu Diablo majcu da bi se slagao uz moju ljubaw Ona kaže da može i Starcraft 2 kalendar, nije ljubomorna link ka vecoj slici. P.S. Imam problem sa post-ovanjem iz Firefox-a, ne dozvoljava mi da kliknem da bi iskucao reply.
 3. 5 points
  Kompanija Activision-Blizzard i Computerland doniraju sredstva za renoviranje Odeljenja za visokorizične trudnoće Ginekološko Akušerske Klinike Srbije! Arnourd Doudard (Menadžer Prodaje) iz Activision-Blizzard dodao je, da je njihova kompanija učestvovala u mnogim humanitarnim akcijama širom sveta, i da su srećni što će zajedno sa Computerlandom pomaći budućim majkama Srbije!
 4. 4 points
 5. 4 points
  Ja sam do sada igrao ukupno 7 sati i tek sam prešao act 1 U svaku sam rupu zavirio, sa svima pričao, svaku sitnicu proveravao i lepoti krajolika se divio. Ruku na srce, iako je slabija grafika od današnje "normale" sve je oku ugodno, zanimljivo i fenomenalno. Meni Diablo 3 act1 5+
 6. 4 points
  Najvise volim kad mi ćerka (4 godine) sedne u krilo dok igram i pita: "Tata jel to Diablo? Jel to tvoja omiljena igrica? Jel mogu da ti pomažem?", i onda joj objasnim da pritiska 1 na tastaturi kad se pojave neprijatelji
 7. 3 points
  Blizzard, Adriacraft i Computerland nagradjuju kreativnost! Napravite svoj crtez, fotografiju ili nesto u fotošopu da bi ste ućestvovali u nagradnoj igri, i mogli da osvojite Hearthstone beta ključ. Ocenjivaćemo kreativnost, ideje i humor, a ne veštinu crtanja, tako da svi iamju podjednake šanse ako se malo potrude. Ne zaboravite da se potpišete na crteže i digitalne radove. Good Luck & Have Fun! Pravila su sledeća: Jednostavno na ovom topicu (Našeg foruma) ostavite poruku sa vašim kreativnim crtežom, poželjan je i neki tekst da proprati sliku Obavezno se prijaviti na battle.net account za Hearthstone betu. Ilustrovano uputstvo kako se prijaviti za betu možete pogledati ovde. Nagradna igra je za igrače svih zemalja Evrope. Samo jedan nalog može da učestvuje u nagradnoj igri. Nemojte da pravite više naloga, jer će sistem provaliti duplikate i verovatno ćete biti diskvalifikovani. Zadržavamo pravo da uklonimo Vaš post ukoliko smatramo da ste došli da spamujete kako bi dobili nagradu. Slobodno možete da komentarišete tudje radove, samo bez vredjanja - u suprotnom bićete diskvalifikovani Prijave prihvatamo do 26.Oktobra 2013 - 23:59h! 27 Oktobra u 18:00h, objavićemo pobednike preko sajta, i foruma, posle čega pobednici imaju 48 sati da se jave preko Private Message Foruma kako bi dobili beta key (Nećemo Vas juriti da Vam pošaljemo kod). Zavisno od kolicina prijava postoji mogucnost da ce parcijalno biraju pobednici i da se salju kljucevi (Ovo stoji kao mogucnost) Sva pitanja u vezi nagradne igre možete postaviti ovde. POMOC PRIJATELJA Za ovo ce bogami da se gleda ideja. Nemojte da mislite svaka glupost da ce proci U prilogu je template da napravite neku vasu custom Hearthstone kartu Pobednici: Reidor, Cruel, barristan, RedBorN, Dzoni, RBCKilluh, MageMilani, telep021 musimon, RandjaHS, Postmortum, Hasselrot, Oro, mile, Loombo IvaJovanovic, Dunjochka, MarkoMisic, JovanT, mixa994 Cisto da potvrdim da radovi koji nisu prosli na danasnjem odabiru pobednika ucestvuju i dalje sutra!
 8. 3 points
  Hvala na kljucu, ali moracu sam da se diskvalifikujem. Ja i zena koristimo isti mail, ona brise sta stigne i bezveze bacim pogled na Otpad i stoji poruka Welcome to the Hearthstone: Heroes of Warcraft Beta Test 07.10.2013., jebo je ja! No comment. U svakom slucaju, key viska za ostale i nadam se da vas je karta nasmejala, posebno Stivena.
 9. 3 points
  Uff, namucio sam se s ovim. Nadam se da cu dobit key
 10. 3 points
 11. 3 points
  Witcher, on 15 Aug 2013 - 2:50 PM, said: Isto onolike kao sto su tvoje da postanes jebac. Dal je Raseto postao jebac pa resili da ukinu AH...
 12. 3 points
  Ja bih jednu stvar samo da dodam, a to je sustina ovog expansiona... The Platin saga continues . . .
 13. 3 points
  Rašeto Zovem se Radovan,nadimak Rašeto mi je dala baba.Dok sam igrao Cunter Strike ras-ao sam i reseta-o u isto vreme. Takodje moj nick moze da se tumaci na slovenskom jeziku kao jebac.
 14. 3 points
  Za mene lično je problem to što više nemam volju da farmujem iteme mesecima i godinama. Kada sam imao 20 tada nisam ni razmišljao o "danas ću upgrade čizme pa ću imati 1k veći dmg" već sam jednostavno uživao u svakom momentu provedenom uz igru. I nije u pitanju samo to što sam bio mlađi. Gaming industrija i igre su bile drugačije. Mentalitet igrača generalno se promenio tokom protekle decenije, postali smo pomalo "fast-food" generacija što se igara tiče. Želimo sve. Sada i odmah. Ako ne sada, onda u narednih nedelju dana. Sećam se da sam kada sam prvi put igrao Morrowind npr. svaku knjigu na koju sam našao u igri pročitao, makar letimično. U Oblivionu sam već možda svaku desetu, a u Skyrimu nisam ni quest objectives maltene više čitao. Postojao je neki immersion, nešto što me je uvlačilo u igru, teralo me da igram još, a da to nije 1k bolji dmg. Prosto neko uživanje u svom najbazičnijem i najlepšem obliku. Poenta je, bar za mene, da se sve promenilo od vremena Diabla 1 kada sam se plašio svakog zvuka koji ispušta prvi zombi na kojeg sam naišao. Ne vredi tražiti razlog zašto nas igre brzo "zasite". Jednostavno je tako.
 15. 3 points
  Dobrodosli svim, Diablo III igracima, koji planiraju da zarade neki dinar, na prodaji itema Ovaj deo predvidjen je da igraci prodaju gold, i iteme za nasu RSD Valutu. Vise informacija, objavicemo uskoro, a to su pravilnik postovanja na ovom delu foruma, kao i reputation sistem, kada budete kupovali nesto od nekog, i naravno prodavali.
 16. 3 points
  Danas sam se cula sa koleginicom koja radi u VTK i objasnila joj u cemu je problem. Ista mi je rekla da se svi prevareni ljudi, sa svim dokazima i ostalim informacijama jave u: Vise javno tuzilastvo - odeljenje za borbu protiv VTK (Visko tehnoloskog kriminala) ul. Savska 17a, 11000 Beograd ili vam Palata pravde, radi podnosenja prijave protov lica koje je izvrsilo prevaru vezano za Diablo 3.
 17. 3 points
 18. 3 points
  Probao skoro sve varijacije osnovnih, jer zalazenje u nijanse gubi kompletan feel, a zelena jer barem u mojim ocima skroz se stapa a u isto vreme i odudara od narandzasto-oker-zute a i ovo nije realno prava zelena... dok nisam nasao ono sto mi treba mogao sam vec da vidim kako izlazi sunce i docekao novi dan... :/ Sve u svemu ovo je i dalje WIP, jer ideja je tu, ja kada budem imao vremena dorade ce ici polako ako mi verujes (tj nema sta da verujes uhvaticu shot kada sam za masinom) imam oko 30+ verzija sve slicnih ili skroz razlicith... evo samo jos jedne nijanse koja mi se uklopila ali smorila zbog prevelikog pretapanja sa okruzenjem ^^ a wallpaper je cisto za neku moju pricu jer volim da drzim rucne radove na desktopu ^^
 19. 2 points
  Sa World of Warcraft Legion-om koji nam izlazi 30 Avgusta, zajedno sa Blizzardom napravili smo Giveaway gde ćemo podeliti 80x Legion Beta Ključeva. Ukoliko želite da učestvujete i da probate da osvojite Legion beta ključ potrebno je uraditi sledeće: Pošto World of Warcraft Legion nastavak ima svoju karakterističnu temu, moraćete da budete malo kreativni, i napravite jedan screenshot u igri sa vašim karakterom i nekim sadržajem koji će podsećati na Legion. Bez brige: svaki nalog, uključujući trial, može ovo da izvede. Jednostavno napravite vaš Trial nalog ili se logujete u postojeći koji imate i možete da napravite novog karaktera kojeg možete da levelujete do 20 nivoa. Svratite do najbliže sredine koja malo podseća na Legion i uradite print screen. Jednostavno na našem forum topicu ovde okačite sliku i sačektajte da se prijave za Legion Beta Key Giveaway završi 21 Juna! 22 Juna planirano je izvlačenje koje će biti uradjeno preko http://www.random.org sajta. Primer screenshota: Zar nije lepa ova Fel zelena boja? Imate je skoro svuda u Outlandu, Draenoru i Azerothu! Da li znate da će demon hunteri biti nova klasa u nastavku? Koje neprijatelje oni ubijaju? Demone? Postavite nam sliku nekog demona. Da li pratite priču World of Warcrafta? Prikažite nam nekog od vodja ili glavnih likova koji će se pojaviti u Legionu. Srećni dobitnici primiće privatnu poruku na forumu, i imaće rok od 48 sati da nam se jave kako bi dobili svoj Beta Key. Sljanje beta ključeva isključivo biće odradjeno preko foruma. Sva pitanja u vezi Legion Beta Key giveaway možete postaviti na forumu ovde. Osnovna Pravila Legion Beta Key Giveaway: Prijave za giveaway kreću 14. Juna 2016 - Vaš kretivni postavite na forumu ovde. Giveaway se završava 21. Juna 2016 - 23h:59m:59sec Izvlaćenje srečnih dobitnika: 22. Juna - Izvlačenje ćemo odratiti preko random.org sajta. Zabranjeno je pravljene duplih naloga kako bi se povećala šansa za izvlačenje Ukoliko isti korisnik dva puta postavi screenshot, isti će biti obrisan. Ukoliko budete izvučeni kao srećni dobitnik, 22-23 Juna poslaćemo Vam privatnu poruku preko foruma, na koju ćete morati da odgovorite u roku od 48 sati kako bi ste dobili Beta Key. Ukoliko zakasnite daćemo nekom drugom ispod crte.
 20. 2 points
 21. 2 points
  Da bi smo proslavili sledeće nedelje masivan Heroes of the Storm Patch, u saradnji sa Blizzardom, napravili smo preko našeg sajta četvrti Heroes of the Storm Beta Key Giveaway, gde ćemo podeliti 20 ključeva. Giveaway počinje od 22 Marta 2015 i traje do 25 Marta 2015! Kako bi učestvovali u ovom beta key giveaway jednostavno odgovorite na ovaj topic, da želite da dobijete heroes ključ, i ostavite neki komentar. 26 Marta objavićemo listu dobtinika na sajtu i forumu, a dobitnici će morati da nam odgovore na naše privatne poruke preko foruma koje budu dobili u roku od 48 sata. Ukoliko se dobitnik ne javi isti ključ dodelićemo nekom drugom. Samo EU Nalozi mogu da učestvuju u nagradnoj igri. Ukoliko učesnik nema isti, neće biti u mogućnosti da dobije key. Beta ključevi ne mogu da se transferuju izmedju accounta / regiona, ili drugih ljudi, oni su Vaši, i nisu predvidjeni za transfer drugim osobama.
 22. 2 points
  Lista Dobitnika: LichKing2 Brka Demonlish Danny duxa88 SealedSenses DephoE j0oy Tudor Weber Vextrus Ariel7 VelikiZmaj777 Shommey Mistburst GeneralAladeen Srki98789 milelemi69 Luckey juki SladeWilson GrofDrakula92 uki55 djorgulenz Tai96 klimua Johnnyballony gigabyte88 Dusan1337 xHaunt dazmck10 IronKitty rista4592 Domino90 Proteinko MuvaCC Raznosac Longli Markomage otrov Fenivan TeaseR Golca Pobula kicmar Jowa Crimsonikon SRBlStoRmRagE StormWalker3 Swifteagle dgazda cake357 makedonec Urosh92 nexprime ----------------------------------- Blademaster pavkepro Filch Nocnisetac markobrankovic Shomyzen
 23. 2 points
  http://m.youtube.com/watch?v=afdXbijyYrc
 24. 2 points
  http://www.youtube.com/watch?v=XHH_MHd0c94&feature=em-uploademail
 25. 2 points
 26. 2 points
  Бјесови објашњавају... мало су "тешки" па их баш мали број људи слуша.. али одваљују http://www.youtube.com/watch?v=LJgECjWKcBA који риф, сабија...=)
 27. 2 points
  ovo ste verovatno svi vec videli al je mnogo smesno:)
 28. 2 points
  E, pozz, evo da ja ostavim svoj crtez Tyraela iz Diabla Samo znaemarite mac hahahahahah xD Voleo bih nesto vezano za Diablo ili WoW
 29. 2 points
  Ne, samo sam realan. Ni ja ne igram Diablo već sedmicama, jer jednostavno nema novog contenta i dosadio je, kad izađe pvp vratiću se itd, ali nisam od onih koji u tom trenutku zaborave da su u D3 proveli 500-1000+ sati igranja, i onda idu da blate sve što ima veze sa njim. I da Diablo topice pune nekakvim idejama kako je Torchlight 2, ili Path of Exile novi diablo, i kako je ovo smeće igra a ova druga će sve to da ispravi bla bla, pravi naslijednik D2, i šta ti ja znam kakve ne već izlizane priče. Ti bi trebao da znaš, i ti si dizao T2 u nebesa, da bi za mjesec i manje, opet došao na Diablo. Ista stvar sa GW2 kad je izlazio pa su ljudi napuštali WoW, ista stvar će sutra biti kad krene Elder Scrolls Online, to će da bude kraj WoW-a bla bla, pa će za mjesec dva, tri nebitno, svi nazad, jer sa svim manama (koje imaju sve igre) veliki budžet iza Blizzardovih igara i najveći community (najbrojniji barem) na kraju prevagnu. I btw, ja sam veoma otvoren za druge igre, i za druge žanrove igara, i igram svašta, samo ne trčim na zaključke. Ja nikad neću reći da je nešto bolje od nečega dok u obje igre ne provedem podjednako vremena, jer i D3 je svima bio odličan dok je sve bilo novo. Samo objektivnost, ništa više.
 30. 2 points
  Dobrodošli u Chromosome!
 31. 2 points
  Wiz, pasivi i razni "% to x" su jako zanimljiva stvar... ^^ Ovaj štapić me je naterao da levelujem Wizarda. Ideja mi je da sada, pošto je sa dolaskom MP sistema to moguće, probam da igram Inferno bez da jurim najbolje moguće generičko oružije (isto koje uz manje ili više razlika (APoC, npr.) jure sve klase), a da i dalje budem u mogućnosti da farmam bilo koji čin. Ideja je i da maksimalno iskoristim affixe koji daju % bonus na skilove i škole koje (ću da) koristim. Levelujem lagano, tek sam negde na pola puta (jbg, mora monah da farma ključeve, žena neće uvek solo...), pa kad, i ako, stignem do 60 -- više o (ne)uspehu u izvedbi... Ali pre toga, došao sam do fantastičnih otkrića. Mislim da mnogi, pogotovo Wiz ekipa, znaju, ali meni je fascinantno pa moram sad da napišem koju o tome. Sećamo se izjave g. Vilsona (Jay Wilson) da su tokom razvoja igre odustali od posebnosti koju imaju elementarni udarci jer su test igrači mahom odbacivali ove posebnosti i uvek išli na što veći raw damage output. Dakle, da li udarac ostavlja dot, leči, pali, seva ili grmi, obično je na kraju igračima nebitno, već svi gledaju samo što veću DPS brojku. Jedino su, kao što znamo, cold ostavili u izvorno dizajniranom obliku da pravi efekat usporavanja. Da bi se bolje ujednačio doprinos ovog efekta, oružja koje je cold ima nešto manji DPS. I, kao što znamo, osim što se ponekad koristi u opremi pratilaca, većina zaobilazi oko njega kao kiša oko Kragujevca. Elem, ako ste Wizard i imate cold dmg oružje i uključen Cold Blooded pasiv, a udarate skilom koji je physical, onda 20% od pasiva čini mali gubitak DPS na samom oružju prihvatljivim. Dovoljno je i samo da je pasiv uključen a cold weapon u rukama pratioca. Čini se da je Wiz jedina klasa koja može da ostvari ovoliki benefit od cold elementa. E sad, stvar čine zanimljivijom još neki Wizard skilovi i jedan (vrlo verovatni) bug. Adds % to (element) Damage je affix koji je blago izbagovan. O tome kako radi sam pisao i na našem forumu, a sve to je i potvrđeno "plavim postom" (http://forum.adriacr...g-razjasnjenje/). Ukratko, % se dodaje na vaš ukupni DPS, a element po izboru tek oboji udarac animacijom koja pripada istom tom elementu (weapon mora da bude black damage da bi % bio primenjen u potpunosti, a da bi se animacija elementa videla udarac mora da bude ili običan attack ili skill koji radi isključivo kao physical damage, ali o svemu tome detaljnije na gorenavedenom linku). Zarad veće efikasnost igrač će izbeći da uzme cold weapon, te sa nekim black dmg & visokim DPS oružjem, a stavljajući na sebe Stone of Jordan koji daje % na cold, postiže se isti efekat: dovoljno je imati pasiv i udarati physical skilom (npr. Spectral Blade) i onda svaki udarac dobija 20% jer su svi kripovi pod cold uticajem i bez bacanja Frost Nove ili Blizzarda. Ovo zaista otvara dosta prostora za igranje, ali to nije sve... Naime, Wiz je jedina klasa koja može da ostvari dobit i od ostalih (na žalost ne svih) elemenata! Conflagration i Paralysis rade savršeno u kombinaciji -- physical skil + Adds % Fire/Lightning Damage affix. Najbolje od svega je što se i elementi i bonusi od pasiva sabiraju! Ako imate tri ajtema, svaki sa različitim fire, lightning i cold elementom, sva tri elementa će se odraziti na kripove udarene crnim oružjem i skilom koji je čista fizička šteta. Ako su vam uključena sva tri pasiva koja daju bonuse na ove elemente, sva tri će raditi istovremeno. 20% od pasiva Cold Bloode će se dodati na već zbrojenih 100 (vaš DPS) + 10% od Conflagration bonusa, pa će to biti više od prostih 130%. Skil Frost Nove ima runu Bone Chill, koja daje 15% na sve kripove zaleđene ovim skilom. Ako i nju ubacimo u raćunicu, to izgleda ovako: (100 + 10 Conf + 15 FN/BC ) + 20 CB = 150% DPS + 8% šanse za jednoiposekundni stun od Paralysis. Kao šlag na tortu je to što Conflagaration i Bone Chill bonusi funkcionišu i za drugare iz grupe. Jeste, ovo je mene oduševilo! Čak tri elementa od kojih stvarno ima koristi. Sad još na sve ovo kad dodam % to (element) Skill Damage, % na elite, % na demone, pa otvorim tabele za nove 1.0.5 skill proc rates, pa padne sneg... Milina.
 32. 2 points
  Ali noviteti sa 1.0.5 će promjeniti to sve. Onda će se isplatiti veliki dps, ali će naravno trebati i veći survivability, no o tom po tom. Nema tu neke filozofije, udaraš onoliko koliko možeš, da isplati se naći best bang for your buck gear, ali opet, dok ti ne padne 50M legendary, možeš samo da budeš smrtnik, onda preko noći dobiješ 20k dps-a i sve tako. O btw, samo da dodam da je Sherman noob. Ima nekog malog crnca koji non stop grinduje na njegovom accountu sa barbom, koji ima opremu u vrijednosti svega 10m, koga Sherman uporno naziva bratom, ali ja mislim da vidim kroz tu njegovu 'priču'. Takođe bih dodao i da je cheater, tj, Sherman ima ŠIFRE.
 33. 2 points
  Zasto je to cudno? Diablo 2 je bio poznat daljudi uzimaju po 6meseci-godinu dana pauze pa se vrate, kad se uzele da malo nabudze lika (aka farmuju), isto ce se desiti i sa D3. Overhajpovan je, ocekivali su da ce biti MMO koj ce igrati svih, ali oh wait, diablo 3 nije mmo, niti je za svakoga.
 34. 2 points
  Jeste problem sa random generatorom posebno sa itemima lvl63. Recimo igras na inferno tezini dobijes rune sword lvl63 oruzje koje je primarno odredjeno za melee klasu, ides indentify i sta dobijes, dps koji je manji od 200 sa X inteligence, X mana reg i improves magic missile for wizard. Dakle 200 dps za oruzje koje si dobio na inferno tezini je totalna nebuloza, ok je da si ga dobio na nightmare ili hell tezini. Dalje, X inteligence, X mana reg i magic missile na oruzju koje je predodredjeno za melee klasu je jos gora nebuloza. Dakle ok je koristiti random generator ali da to bude sa statovima koji su prihvatljivi za oruzje za koju je klasu namenjeno i na kojoj se tezini igra. Znaci recimo za sword na inferno tezini random generator dobijes dps u rasponu od 600-700 dps min pa navise i sa statovima recimo X strength ili X ili X vitality jer je to oruzje namenjeno za melee klase. Za staff-ove, wand-ove posto je to oruzje predvidjeno za wizarda idu random statovi tipa X inteligence, magic missile i tako dalje za svaku klasu. Takodje igrati na inferno tezini i dobijati rare iteme koji su lvl 52, 53, 55 itd. je po meni nelogicno. Na najtezoj tezini nebi trebalo da ispadaju itemi koji su manji od lvl 60. Sto se tice lg itema tu se u potpunosti slazem sa tobom. Njihov random number generator je u potpunosti podređen RMAH-u, a ne igračima. Drop-ovi su loši jer trebaju da budu loši. To je njihov business model i to je nešto što svi moraju da shvate. Ukoliko bi poboljšali drop rate, svi igrači bi bili ultra girovani i svaki dalji motiv za igranjem (a naročito korišćenjem RMAH-a) bi nestao, a samim tim bi nestao i njihov profit od transakcija. Takođe, što se tiče promena i patcheva koji se serviraju na supenu kašiku (mesec dana prave ispravku tooltip-a... nemoj mi reći), to je klasičan korporativni stil serviranja proizvoda na tržište, jer ukoliko korisnik dobije odmah "savršen" proizvod, on će uvek tražiti nešto slično i neće biti zadovoljan. Ovako se korisnicima praktično pruža neka vrsta utehe da će u SLEDEĆEM patch-u sve biti u redu, sve će se srediti, oni misle na nas igrače... To je sve shit i oni samo prolongiraju situaciju kako bi ljudi dočekali ekspanziju i potrošili još para. Blizzard fails, I rock and Jovan is a noob.
 35. 2 points
  Preporucio bih vam da pocnete na gold AH da kupujete dobre 60 level iteme koji imaju stat : ignores durability loss. Razlog: Kad dodje sledeci patch, opravka ce kostati 5,6 puta vise. Znaci za ljude u infernu act 1,2,3 to znaci po 40000 i vise golda opravka posle 5,6 pogibija. Znaci trziste ce da bukne za te iteme. A pametni ce da okace na RMAH ako ima mogucnosti.
 36. 2 points
  Mislim da preterujes sa tvrdjenjem da je Wizard toliko los na Infernu. Ja ga igram od starta i pokazao se kao odlicna klasa. Vecinu stvari je moguce solirati uz malo truda, jedino zahteva malo vremena za kitovanje (ukoliko imas los gear); i nakon Force Armor nerfa zahteva finu itemizaciju sa dosta health-a. Ja sam inace wizard ekipe koja je medju prvima u Srbiji (ako ne i prva - 23. maja) ubila Diabla na Inferno, i mogu ti reci da je potpuno viable classa kako za solo play, tako i za party play. U solo igri savetujem sve wizarde da koriste templara sa sto vise vitality / life % itema, jer to ce im kupiti dodatne sekunde neophodne za burstovanje mete. Moj templar trenutno ima 124k hp; i sasvim fino moze da prezivi na infernu nekoliko udaraca sto znacajno olaksava stvari. Ukoliko neko ima pitanja vezana za wizard klasu, slobodno postujte ovde, potrudicu se da svima kojima je to potrebno dam korisne savete koji ce im olaksati igranje kako u solo tako i u party play-u I da... evo za sve neverne Tome i screenshot mojih trenutnih statova i build koji koristim za igranje http://img217.images...enshot032gt.jpg http://img406.images...eenshot033t.jpg Vidi nemam ja sumnje nikakve da si ti odličan igrač, i da sigurno imaš dosta vremena na raspolaganju. Ali jedna je stvar igrati sa ekipom takvih kao što si ti, a druga solo. Opet, jedna je stvar igrati inferno neđu prvima, i kupiti smiješne golde na AH, i sa tim brdom golda opremati se, a potpuno druga sad, onima koji nisu sprintom išli kroz igru, iz ovih ili onih razloga, i kojima je cijena od 5mil jednostavno nerealna. Znači ja ne vjerujem da si ti 23. maja mogao biti nešto puno bolji nego što sam ja sad (31k hp, ~61k dps), a znam kako je meni u infernu solo (glupo), a znam kako mi je sa samo jednim dobrim igračem. To su 2 različite igre. Napomenuću te da je 23. maj dan kad je nerfovan Force Armor. 25. maja Critical Mass. (oba su dozvoljavala ogromne expliote, a i bez njih bili su imba) Jednostavno opšte poznata je stvar da su oni ljudi koji su pojurili u inferno i tamo glitchovali/exploitovali/preskakali najbolje prošli u Diablu do sad. Ne možeš ti imati sad osjećaja ni za težinu ni gameplay stil wizarda kad imaš nerealnih 120k dmg-a. Mislim ti sebi dozvoljavas taj luksuz da koristis archon, izbaciš diamond skin (koji je smeće, ali nažalost neophodan), imaš samo 899 vitality i tako dalje. Nemaš ti ovih problema o kojima ja pričam.
 37. 2 points
  Evo teme koju sam napravio sa spiskom svih elite abilitija , prevedeno na naski http://diablo3benchmark.proboards.com/index.cgi?action=display&board=general&thread=48&page=1#1074
 38. 2 points
  Imam i ja ispit. http://img854.imageshack.us/img854/5286/examt.jpg
 39. 2 points
  Ne da je dobro CE edition pakovanje nego stvarno je epik. To sto kazes, stvarno osetis miris xD kao kada kupis nov broj upakovan dylan dog i po prvi put uzmes u ruke strip i osetis miris papira i stampe nista bolje!
 40. 2 points
  Ti ocigledno nisi igrao d1 i d2 Diablo 3 je sranje, znaci igra ima fancy graphiku zajebane cinematike a sto se tice game play-a to nije diablo i mislim da je blizzard jos vise propao, Tako da svakom bi proporucio ako vec ne zna sta ce sa parama neka ih da nekom prijatelju bolje to nego da kupite d3 Sto volim kad imam vremena da se zajebavam ovako.
 41. 2 points
  Jel mogu ja? Ako se uzmu u obzir aktivne i pasivne vestine, ako se 'gole' aktivne ne racunaju nego samo sa runama (svaka vestina postaje 5 vestina) i ako se uzme u obzir koliko slotova imamo na raspolaganju za aktivne i pasivne vestine, moj skromni proracun broja kombinacija kaze ovako: barb - 1,199,436,915,600 d h - 1,280,246,867,900 monk - 585,801,252,400 w d - 974,542,493,925 wiz - 2,134,234,602,500 u zbiru - 6,174,262,132,325 Ako uzmemo igranje u cetvoroclanom timu, broj kombinacija je od 876,641,870,727,128,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 (barb, dh, monk, wd) do 3,193,846,730,168,190,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 (barb, dh, wd, wiz) "Mala" zackoljica je da za sve proracune treba da imamo likove 60. nivoa - a primeticete da to treba da bude oko 880 L60 likova po glavi stanovnika planete Zemlje a za maksimalnu raznovrsnost timova je potrebno da svaki stanovnik Zemlje sa svakim od svojih mnostva likova odigra sa svakim drugim stanovnikom i sa njegovim mnostvom likova A da bi svaki stanovnik Zemlje imao po 880 likova, mora da ima svojih 88 primeraka Diabla 3, sto znaci da bi bez popusta platio 5280 $. To je ukupno za planetu Zemlju 36,900,000,000 $ (preko dvaput vise nego sto SAD sada naprave za godinu dana). A sve ovo bi ucinilo Blizzard "solidno bogatom" kompanijom Ako se jos neceg setim - dodacu
 42. 2 points
 43. 2 points
  Upravo sam pustio novih 25 Dobitnika Diablo III Beta Keya
 44. 2 points
 45. 2 points
  Divan si Platine, klanjamo ti se <3. Elem, da, ako dobijemo keyeve, moracete dosta da znate o dibablo igrama da biste uopste imali sansu. Ne zezam se, pitanja su teska. A i kao za SC2 betu, ako mi neko odgovori "e brate ne znam boli me" i mene ce da boli da mu dam key. Opet, ako dobijemo keyeve.
 46. 2 points
  Страшно ме нервира када почне прича о српским хардкор гилдовима и сав неуспех око истих се приписује неком људском менталитету, неким лошим особинама и слабостима. И то не било ком менталитету већ нашем, српском, криве су српске особине и слабости, а у ствари, као што сам већ једном написао: СВАКА личност може да буде оваква или онаква, лоша или добра, и никако не могу и не смеју да се такве индивидуалне особине приписују целом народу. То су страшне глупости које потичу од несрба и немојмо још и ми Срби сами да их ширимо. Свако ко игра WoW може да прода свој акаунт, свако може да зајебе свој гилд, итд. Није то искључиво српска привилегија. За успешност српског хардкор гилда нико не узима у обзир друге факторе који су много већи и играју битнију улогу у целој причи. Никоме на памет није пало да упореди тај Запад, који покушавамо да имитирамо и који нам служи као узор за наше хардкор гилдове, са нашом земљом у економском, комуникационом и социјалном аспекту. Као прво: ми немамо толико укорењене склоности и схватања за масовне мултиплеј игрице као што их имају на Западу. Код нас се то још увек развија и није толико масовно као код њих. Није популарно, наши клинци се радије занимају другим стварима. Постоји нека заједница WoW играча али је све то ... мало. Као друго: ми немамо довољно развијену и квалитетну интернет мрежу, веће урбане средине (читај: Београд) су и сређене и имају различите понуде и провајдере, али централна и јужна Србија су за плакање. У неким местима још увек постоје оне старе аналогне централе (оставили их Немци кад су бежали на крају Другог Светског рата), не постоји ни бежична мрежа као алтернатива, а и тамо где постоји она је обично преоптерећена јер газда накалеми по 100 корисника на чвориште и кад увече сви седну за комп и почну да скидају порњаву - може само да се кука у глас, користи се dialup што је за Запад као да си рекао да комуницираш димним сигналима. Ја сам узео комплетан T1 и Т2 (MC & BWL) на dialup, жива истина. И ко ће да озбиљно реидује са таквом мрежом? Који хардкор гилд ће да прими човека који се дисконектује на сваки пул или лагује по пар секунди? Мени је, на пример, Burning Crusade expansion изашао на нос због бежичног интернета. А нема друге алтернативе. Треће: економски момент, паре - ако узмемо за пример Швеђане, као најбоље и најмасовније играче ове наше игрице (у Европи); просечном незапосленом Швеђанину држава плаћа преко бироа око 1000,- Евра, то је више од најбоље плате у Београду (причам о поштено зарађеним платама), и за те паре он ће да седи кући и игра ММО игрице по цео дан, сваки дан и да га боли дупе за све јер има одакле да плати свој хоби. Имам такве примере у свом гилду. А наш "слепац" Србин, ако није у средњошколско-студентској беспосличарској групи која игра ММО игрице и која се огребе од родитеља за кинту, мораће да ради да плати игрицу, месечну претплату и нема шансе да буде слободан радним даном у подне за реид. Наводим у подне пошто на мом серверу најјачи гилд, искључиво су Швеђани у њему, реидује у сред дана у комплетној постацви од 25 човека. Кад ће то моћи 25 Србина да ураде? Не у скоријој будућности. Нема се пара, нема се времена. Нема хардкор гилда без тога. Једноставно речено: превише је различитих околности између нас и њих да би ми Срби могли да се носимо са далеко развијенијим Западом и да се са њима такмичимо. Пет векова у турском ропству, оба Светска рата са огромним разарањима, грађански рат, тоталитарни режим, санкције, бомбардовања, и сва могућа и немогућа срања су пљуштала по нама, а врло мало по њима. И све то има своје последице без обзира када је било. Ми још увек не можемо да се искрпимо и опоравимо за пуко преживљавање а тек за зајебанцију типа ММО игрица да не причам. Док не дође неко друго време, боље време, ми Срби треба да се држимо обичних српских левелинг и социјалних гилдова ако баш хоћемо да будемо у домаћем гилду. Не треба да се заносимо хардкор гилдовима док се ставри не промене на боље. А нарочито не треба да се заносимо тзв. "Балканским" гилдовима, најглупљи изговор за ту небулозу је "па не знам енглески", а овамо цела игрица ти је на енглеском...
 47. 2 points
  Da, plivanje, Cavic vs Felps, vec poznati duel. Svjetsko prvenstvo u Rimu je atm, predzadnji dan. Na prvom okretu na 50m Felps bude 4-ti, i na kraju kad je logicno da gubis malo na snazi/brzini, on otpliva ko konj, i zavrsi oko 1sec brze nego sto je plivao u kvalifikacijama/polufinalu, ma da, kako da ne, ne roka se on nicim... Garantuje amercka vlada za njega, komitet svjetskog prvenstva nema ni pravo da vrsi kontrulu, gg.
 48. 2 points
  Frame je fino objasnio... I ja kad pogledam ove promjene... pa se sjetim 'svog vremena' igranja, i koliko je tada trebalo truda da uzmes prvo onog mounta na lvl40, a o epic mountu za lvl60 da ne pricam, i meni dodje ono kao 'eee jebem ti igru, pa gledaj kako je sad likovima sve obezbedjeno, sve dzaba, sve lagano, bla bla'... ALI... u cemu je opet poenta cekanja mounta na visokom levelu sada? U cemu je poenta da je epic ground mount 500g? Sigurno, ali sigurno nijedan igrac sada nece uzeti da od 1-60 se maximalno pored levelinga se posveti gold farmingu, kako bi sebi kupio mounta od 500golda na lvl60, nego ce fino da uzme svoj lvl80 main i da odradi 25daily questova, i posalje sebi pare na tog chara i kupi mount. Ili ako mu je ovo prvi char, trazice od druga koji mu ima lvl80 chara pozajmicu koju ce kasnije da mu vrati. Tako da ti sve to dodje isti djavo... ovim promjenama su samo smanjili petljanje. Tako da komentari vec pomenutog tipa, o 'nasem vremenu' igranja i tezine, dodje kao kad ti danas baba/deda kaze 'eee moj sine, gledam vas kakvi ste, kako radite <insert random thing>, pa se sjetim kako je to bilo u nase vrijeme'... Ali 'tog vremena' vise nema, kao sto je svet napredovao od vremena nase babe/dede, tako je i ova igra napredovala zadnjih 4-5 godina.... E a da li je taj napredak dobar, ili los... to vec ostaje kao u RL-u.... vjecni sukob starih i novih generacija i misljenja...
 49. 2 points
  lol realno te promene se meni max svidjaju. ne bi mi se svidele samo da su nerfovali gold koji se trazi za training ali posto nisu skroz je ok. i ovako gl leveling prvog chara i imati 5k golda za epic flyinga ^^ ovo samo olaksava da pain in the ass zvani 1-40 bude manji pain. a za one koji igraju mainove realno boli ih dupe za te promene.
 50. 2 points
  Mogu ti reci da su ga extra sredili... kao da si u neko elitno naselje u Parizu usao. A dosta volontera je i ovamo kod mene u Studentskom gradu smjesteno, citava dva velika bloka ce biti maltene puna volontera ;> Vjerovatno da cete vi da 'cirkulisete' izmedju, tamo-vamo... A ja, da mi je da zavrsim ove ispite sad sto mi sleduju, pa ce da kupim par gajbi, i da par dana neprestano pijem sa volonterima i volonterkama ^^
×