Jump to content
AdriaCraft - Blizzard Community Fansite Forum

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 06/13/2009 in all areas

 1. 6 points
  Blizzad nam je upravo poslao 25 Hearthstone Beta ključeva koje ćemo podeliti preko našeg foruma. Ovo je prvi Wave, tako da ne brinete, uvek postoji šansa da dobijete u drugom ili trećem krugu. Pravila su sledeća: Jednostavno na ovom topicu ostavite poruku sa vašom željom da dobijete Hearthstone betu. Nagradna igra je samo za evropski region Samo jedan nalog može da učestvuje u nagradnoj igri. Nemojte da pravite više naloga, jer će sistem provaliti duplikate i verovatno ćete biti diskvalifikovani. Zadržavamo pravo da uklonimo Vaš post ukoliko smatramo da ste došli da spamujete kako bi dobili nagradu. Rok za prijave je do 07.Septembra 2013! Pobednike objavićemo preko sajta, i foruma 08. Septembra 2013, posle čega pobednici imaju 48 sati da se jave preko Private Message Foruma kako bi dobili beta key (Nećemo Vas juriti da Vam pošaljemo kod). Sva pitanja u vezi nagradne igre možete postaviti ovde. Direktno prenos sa CNN-a!
 2. 6 points
  Dobro veče! Molim jednu Diablo majcu da bi se slagao uz moju ljubaw Ona kaže da može i Starcraft 2 kalendar, nije ljubomorna link ka vecoj slici. P.S. Imam problem sa post-ovanjem iz Firefox-a, ne dozvoljava mi da kliknem da bi iskucao reply.
 3. 5 points
  Kompanija Activision-Blizzard i Computerland doniraju sredstva za renoviranje Odeljenja za visokorizične trudnoće Ginekološko Akušerske Klinike Srbije! Arnourd Doudard (Menadžer Prodaje) iz Activision-Blizzard dodao je, da je njihova kompanija učestvovala u mnogim humanitarnim akcijama širom sveta, i da su srećni što će zajedno sa Computerlandom pomaći budućim majkama Srbije!
 4. 4 points
 5. 4 points
  Ja sam do sada igrao ukupno 7 sati i tek sam prešao act 1 U svaku sam rupu zavirio, sa svima pričao, svaku sitnicu proveravao i lepoti krajolika se divio. Ruku na srce, iako je slabija grafika od današnje "normale" sve je oku ugodno, zanimljivo i fenomenalno. Meni Diablo 3 act1 5+
 6. 4 points
  Najvise volim kad mi ćerka (4 godine) sedne u krilo dok igram i pita: "Tata jel to Diablo? Jel to tvoja omiljena igrica? Jel mogu da ti pomažem?", i onda joj objasnim da pritiska 1 na tastaturi kad se pojave neprijatelji
 7. 3 points
  Blizzard, Adriacraft i Computerland nagradjuju kreativnost! Napravite svoj crtez, fotografiju ili nesto u fotošopu da bi ste ućestvovali u nagradnoj igri, i mogli da osvojite Hearthstone beta ključ. Ocenjivaćemo kreativnost, ideje i humor, a ne veštinu crtanja, tako da svi iamju podjednake šanse ako se malo potrude. Ne zaboravite da se potpišete na crteže i digitalne radove. Good Luck & Have Fun! Pravila su sledeća: Jednostavno na ovom topicu (Našeg foruma) ostavite poruku sa vašim kreativnim crtežom, poželjan je i neki tekst da proprati sliku Obavezno se prijaviti na battle.net account za Hearthstone betu. Ilustrovano uputstvo kako se prijaviti za betu možete pogledati ovde. Nagradna igra je za igrače svih zemalja Evrope. Samo jedan nalog može da učestvuje u nagradnoj igri. Nemojte da pravite više naloga, jer će sistem provaliti duplikate i verovatno ćete biti diskvalifikovani. Zadržavamo pravo da uklonimo Vaš post ukoliko smatramo da ste došli da spamujete kako bi dobili nagradu. Slobodno možete da komentarišete tudje radove, samo bez vredjanja - u suprotnom bićete diskvalifikovani Prijave prihvatamo do 26.Oktobra 2013 - 23:59h! 27 Oktobra u 18:00h, objavićemo pobednike preko sajta, i foruma, posle čega pobednici imaju 48 sati da se jave preko Private Message Foruma kako bi dobili beta key (Nećemo Vas juriti da Vam pošaljemo kod). Zavisno od kolicina prijava postoji mogucnost da ce parcijalno biraju pobednici i da se salju kljucevi (Ovo stoji kao mogucnost) Sva pitanja u vezi nagradne igre možete postaviti ovde. POMOC PRIJATELJA Za ovo ce bogami da se gleda ideja. Nemojte da mislite svaka glupost da ce proci U prilogu je template da napravite neku vasu custom Hearthstone kartu Pobednici: Reidor, Cruel, barristan, RedBorN, Dzoni, RBCKilluh, MageMilani, telep021 musimon, RandjaHS, Postmortum, Hasselrot, Oro, mile, Loombo IvaJovanovic, Dunjochka, MarkoMisic, JovanT, mixa994 Cisto da potvrdim da radovi koji nisu prosli na danasnjem odabiru pobednika ucestvuju i dalje sutra!
 8. 3 points
  Hvala na kljucu, ali moracu sam da se diskvalifikujem. Ja i zena koristimo isti mail, ona brise sta stigne i bezveze bacim pogled na Otpad i stoji poruka Welcome to the Hearthstone: Heroes of Warcraft Beta Test 07.10.2013., jebo je ja! No comment. U svakom slucaju, key viska za ostale i nadam se da vas je karta nasmejala, posebno Stivena.
 9. 3 points
  Uff, namucio sam se s ovim. Nadam se da cu dobit key
 10. 3 points
 11. 3 points
  Witcher, on 15 Aug 2013 - 2:50 PM, said: Isto onolike kao sto su tvoje da postanes jebac. Dal je Raseto postao jebac pa resili da ukinu AH...
 12. 3 points
  Ja bih jednu stvar samo da dodam, a to je sustina ovog expansiona... The Platin saga continues . . .
 13. 3 points
  Rašeto Zovem se Radovan,nadimak Rašeto mi je dala baba.Dok sam igrao Cunter Strike ras-ao sam i reseta-o u isto vreme. Takodje moj nick moze da se tumaci na slovenskom jeziku kao jebac.
 14. 3 points
  Za mene lično je problem to što više nemam volju da farmujem iteme mesecima i godinama. Kada sam imao 20 tada nisam ni razmišljao o "danas ću upgrade čizme pa ću imati 1k veći dmg" već sam jednostavno uživao u svakom momentu provedenom uz igru. I nije u pitanju samo to što sam bio mlađi. Gaming industrija i igre su bile drugačije. Mentalitet igrača generalno se promenio tokom protekle decenije, postali smo pomalo "fast-food" generacija što se igara tiče. Želimo sve. Sada i odmah. Ako ne sada, onda u narednih nedelju dana. Sećam se da sam kada sam prvi put igrao Morrowind npr. svaku knjigu na koju sam našao u igri pročitao, makar letimično. U Oblivionu sam već možda svaku desetu, a u Skyrimu nisam ni quest objectives maltene više čitao. Postojao je neki immersion, nešto što me je uvlačilo u igru, teralo me da igram još, a da to nije 1k bolji dmg. Prosto neko uživanje u svom najbazičnijem i najlepšem obliku. Poenta je, bar za mene, da se sve promenilo od vremena Diabla 1 kada sam se plašio svakog zvuka koji ispušta prvi zombi na kojeg sam naišao. Ne vredi tražiti razlog zašto nas igre brzo "zasite". Jednostavno je tako.
 15. 3 points
  Dobrodosli svim, Diablo III igracima, koji planiraju da zarade neki dinar, na prodaji itema Ovaj deo predvidjen je da igraci prodaju gold, i iteme za nasu RSD Valutu. Vise informacija, objavicemo uskoro, a to su pravilnik postovanja na ovom delu foruma, kao i reputation sistem, kada budete kupovali nesto od nekog, i naravno prodavali.
 16. 3 points
  Danas sam se cula sa koleginicom koja radi u VTK i objasnila joj u cemu je problem. Ista mi je rekla da se svi prevareni ljudi, sa svim dokazima i ostalim informacijama jave u: Vise javno tuzilastvo - odeljenje za borbu protiv VTK (Visko tehnoloskog kriminala) ul. Savska 17a, 11000 Beograd ili vam Palata pravde, radi podnosenja prijave protov lica koje je izvrsilo prevaru vezano za Diablo 3.
 17. 3 points
 18. 3 points
  Probao skoro sve varijacije osnovnih, jer zalazenje u nijanse gubi kompletan feel, a zelena jer barem u mojim ocima skroz se stapa a u isto vreme i odudara od narandzasto-oker-zute a i ovo nije realno prava zelena... dok nisam nasao ono sto mi treba mogao sam vec da vidim kako izlazi sunce i docekao novi dan... :/ Sve u svemu ovo je i dalje WIP, jer ideja je tu, ja kada budem imao vremena dorade ce ici polako ako mi verujes (tj nema sta da verujes uhvaticu shot kada sam za masinom) imam oko 30+ verzija sve slicnih ili skroz razlicith... evo samo jos jedne nijanse koja mi se uklopila ali smorila zbog prevelikog pretapanja sa okruzenjem ^^ a wallpaper je cisto za neku moju pricu jer volim da drzim rucne radove na desktopu ^^
 19. 2 points
  mislim da ova slika govori vise nego sto rijeci hehe
 20. 2 points
 21. 2 points
  Povodom startovanja Warlords of Draenor Alpha, odlučili smo i da napravimo mali giveaway za igrače iz Srbije, gde ćemo podeliti 4x Steelseries QCK Podloga, koje možete videti u prilogu! Sve što treba da uradite je da se javite na ovom forum topic i napišete vaš username sa twitch.tv kojim ste gledali naš stream. Pobednici će biti objavljeni večeras posle ponoći, a isti će morati da nas kontaktiraju preko twitch.tv naloga kojeg su ostavili u svom postu, kako bi preuzeli nagradu. Watch live video from AdriaCraft on www.twitch.tv
 22. 2 points
  nagrada od ovog kljuca.... rakija i cvarci!
 23. 2 points
  Blizzad nam je upravo poslao Hearthstone Beta ključeve koje ćemo podeliti preko našeg foruma. Ovo je drugi krug podele ključeva, i ukoliko nebudete srećne ruke, šansu ćete možda naći u trećem krugu. Pravila su sledeća: Jednostavno na ovom topicu ostavite poruku sa vašom željom da dobijete Hearthstone betu. Nagradna igra je za igrače zemalja: Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Samo jedan nalog može da učestvuje u nagradnoj igri. Nemojte da pravite više naloga, jer će sistem provaliti duplikate i verovatno ćete biti diskvalifikovani. Zadržavamo pravo da uklonimo Vaš post ukoliko smatramo da ste došli da spamujete kako bi dobili nagradu. Molimo Vas da ne diskutujete na topicu gde se prijavljujete za betu, već samo da ostavite jedan post - u suprotnom bićete diskvalifikovani Rok za prijave je do 22.Septembra 2013 - 17:00h! 22 Septembra u 18:00 preko našeg twitch.tv kanala, objavićemo pobednike. (koristićemo /roll komandu iz World of Warcraft za izvlačenje brojeva) Pobednike objavićemo i preko sajta, i foruma, posle čega pobednici imaju 48 sati da se jave preko Private Message Foruma kako bi dobili beta key (Nećemo Vas juriti da Vam pošaljemo kod). Sva pitanja u vezi nagradne igre možete postaviti ovde.
 24. 2 points
  Ovo troje jos se nije javilo 77. Hotboss (Sto je najgore bio je ovde pre 20 minuta) 119. GejmGengBeng 171. B1shop4U Svi ostali jesu
 25. 2 points
 26. 2 points
  Pre nego sto krenete da igrate Hearthstone, morate uraditi tutorial, kako bi se upoznali sa igrom. Igracete protic 6 kompjuterskih protivinika: Hogger, Millhouse Manastorm, Lorewalker Cho, King Mukla, Hemet Nesingwary i Illidan Stormrage Ceo tutoral uskoro cete moci da pogledate na nasem youtube kanalu Hearthstone Tutorial - Jaina Proudmoore VS Millhouse Manastorm Hearthstone Tutorial - Jaina Proudmoore VS Lorewalker Cho Hearthstone Tutorial - Jaina Proudmoore VS King Mukla Hearthstone Tutorial - Jaina Proudmoore VS Hemet Nesingwary Hearthstone Tutorial - Jaina Proudmoore VS Illidan Stormrage
 27. 2 points
  Бјесови објашњавају... мало су "тешки" па их баш мали број људи слуша.. али одваљују http://www.youtube.com/watch?v=LJgECjWKcBA који риф, сабија...=)
 28. 2 points
  Kao neko ko studira već 4 godine, i normalnu hranu vidi svaki 3-4. vikend, sve što imam reći je - nadam se da si se najeo. Bitch.
 29. 2 points
  Sve sami umetnici, niko se nije javio do sad sa radovima Sad odjednom ima ih kolko hoces. Taj zenski draenei, je bio fan art koji je objavljen pre god dve na wow sajtu...
 30. 2 points
  Zeleo bih bilo koju majicu ili mega bloks ________________________________ http://imageshack.us/photo/my-images/35/p2110167.jpg/'> Uploaded with http://imageshack.us'>ImageShack.us Da pojasnim sliku... Ovo sam crtao u osnovnoj skoli s3 shammyja sa half PvE gearom iz SWP-a i tabardom sa IoQD-a Draga slika nadam se da je dobar "fanart" ^___^ link slike ako ne uspe ovo postavljanje, nisam bas upoznat sa forumima: http://imageshack.us/photo/my-images/35/p2110167.jpg/ Aj cik ukradite slidzu, aj cik
 31. 2 points
  Evo prvi put sam hordas posle 7 godina, i mogu reci da sam se lepo proveo poslednjih 2 dana na Ravencrest-EU Serveru gde igraju 98% Alijanse i 2% Horde. Ako nekog interesuje neka pogleda video. Sto se tice muzike, posto znam da ce neki da je pomenu, stavio sam blizzard music, nisam hteo nesto rock, ili hardcore, zbog youtube standinga, da ne bi popio penale. http://www.youtube.com/watch?v=INtLeiCkWGo
 32. 2 points
  Ali noviteti sa 1.0.5 će promjeniti to sve. Onda će se isplatiti veliki dps, ali će naravno trebati i veći survivability, no o tom po tom. Nema tu neke filozofije, udaraš onoliko koliko možeš, da isplati se naći best bang for your buck gear, ali opet, dok ti ne padne 50M legendary, možeš samo da budeš smrtnik, onda preko noći dobiješ 20k dps-a i sve tako. O btw, samo da dodam da je Sherman noob. Ima nekog malog crnca koji non stop grinduje na njegovom accountu sa barbom, koji ima opremu u vrijednosti svega 10m, koga Sherman uporno naziva bratom, ali ja mislim da vidim kroz tu njegovu 'priču'. Takođe bih dodao i da je cheater, tj, Sherman ima ŠIFRE.
 33. 2 points
  Poenta je ti napravis igru da je zatvorena samo za tebe, ili invite only. Al zamisli kolko je ruzno sad ja dodjem online, i napravim private game. Igram stavim se da sam busy, i spamuju me ljudi jer vide da sam online. Neko kao ja nema srca da ignorise ljude, ili da im kaze jednostavno e igram sam mani me se
 34. 2 points
  BRAVO PLATINE DOMINIRAŠ SVAKA ČAST BAJ D VEJ, OSMI SAM NA LISTI; APLAUZ MOLIM Lalatović Jelena 97,42 Vraneš Isidora 96,18 Piperin Ivana 91,38 Pavličević Aleksandra 90,72 Topalović Darko 89,42 Popović Jelena 89 Šljukić Dara 88 Stojanović Mateja 86,12 ---------------------------------------itd.
 35. 2 points
  Mislim da preterujes sa tvrdjenjem da je Wizard toliko los na Infernu. Ja ga igram od starta i pokazao se kao odlicna klasa. Vecinu stvari je moguce solirati uz malo truda, jedino zahteva malo vremena za kitovanje (ukoliko imas los gear); i nakon Force Armor nerfa zahteva finu itemizaciju sa dosta health-a. Ja sam inace wizard ekipe koja je medju prvima u Srbiji (ako ne i prva - 23. maja) ubila Diabla na Inferno, i mogu ti reci da je potpuno viable classa kako za solo play, tako i za party play. U solo igri savetujem sve wizarde da koriste templara sa sto vise vitality / life % itema, jer to ce im kupiti dodatne sekunde neophodne za burstovanje mete. Moj templar trenutno ima 124k hp; i sasvim fino moze da prezivi na infernu nekoliko udaraca sto znacajno olaksava stvari. Ukoliko neko ima pitanja vezana za wizard klasu, slobodno postujte ovde, potrudicu se da svima kojima je to potrebno dam korisne savete koji ce im olaksati igranje kako u solo tako i u party play-u I da... evo za sve neverne Tome i screenshot mojih trenutnih statova i build koji koristim za igranje http://img217.images...enshot032gt.jpg http://img406.images...eenshot033t.jpg Vidi nemam ja sumnje nikakve da si ti odličan igrač, i da sigurno imaš dosta vremena na raspolaganju. Ali jedna je stvar igrati sa ekipom takvih kao što si ti, a druga solo. Opet, jedna je stvar igrati inferno neđu prvima, i kupiti smiješne golde na AH, i sa tim brdom golda opremati se, a potpuno druga sad, onima koji nisu sprintom išli kroz igru, iz ovih ili onih razloga, i kojima je cijena od 5mil jednostavno nerealna. Znači ja ne vjerujem da si ti 23. maja mogao biti nešto puno bolji nego što sam ja sad (31k hp, ~61k dps), a znam kako je meni u infernu solo (glupo), a znam kako mi je sa samo jednim dobrim igračem. To su 2 različite igre. Napomenuću te da je 23. maj dan kad je nerfovan Force Armor. 25. maja Critical Mass. (oba su dozvoljavala ogromne expliote, a i bez njih bili su imba) Jednostavno opšte poznata je stvar da su oni ljudi koji su pojurili u inferno i tamo glitchovali/exploitovali/preskakali najbolje prošli u Diablu do sad. Ne možeš ti imati sad osjećaja ni za težinu ni gameplay stil wizarda kad imaš nerealnih 120k dmg-a. Mislim ti sebi dozvoljavas taj luksuz da koristis archon, izbaciš diamond skin (koji je smeće, ali nažalost neophodan), imaš samo 899 vitality i tako dalje. Nemaš ti ovih problema o kojima ja pričam.
 36. 2 points
  Evo teme koju sam napravio sa spiskom svih elite abilitija , prevedeno na naski http://diablo3benchmark.proboards.com/index.cgi?action=display&board=general&thread=48&page=1#1074
 37. 2 points
  ovo je toliko glupa rasprava XD eto ja npr. nikad ne bih imala krsh cipele
 38. 2 points
  Jel mogu ja? Ako se uzmu u obzir aktivne i pasivne vestine, ako se 'gole' aktivne ne racunaju nego samo sa runama (svaka vestina postaje 5 vestina) i ako se uzme u obzir koliko slotova imamo na raspolaganju za aktivne i pasivne vestine, moj skromni proracun broja kombinacija kaze ovako: barb - 1,199,436,915,600 d h - 1,280,246,867,900 monk - 585,801,252,400 w d - 974,542,493,925 wiz - 2,134,234,602,500 u zbiru - 6,174,262,132,325 Ako uzmemo igranje u cetvoroclanom timu, broj kombinacija je od 876,641,870,727,128,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 (barb, dh, monk, wd) do 3,193,846,730,168,190,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 (barb, dh, wd, wiz) "Mala" zackoljica je da za sve proracune treba da imamo likove 60. nivoa - a primeticete da to treba da bude oko 880 L60 likova po glavi stanovnika planete Zemlje a za maksimalnu raznovrsnost timova je potrebno da svaki stanovnik Zemlje sa svakim od svojih mnostva likova odigra sa svakim drugim stanovnikom i sa njegovim mnostvom likova A da bi svaki stanovnik Zemlje imao po 880 likova, mora da ima svojih 88 primeraka Diabla 3, sto znaci da bi bez popusta platio 5280 $. To je ukupno za planetu Zemlju 36,900,000,000 $ (preko dvaput vise nego sto SAD sada naprave za godinu dana). A sve ovo bi ucinilo Blizzard "solidno bogatom" kompanijom Ako se jos neceg setim - dodacu
 39. 2 points
  C = n!/(k!(n-k)!); Gde je n broj skillova , a k broj skill slotova. S tim sto svaki skill ima 5 runa, pa pomnozi sa 5 (ne vazi za passive skills). Posebno racunaj za passive i active skillove PS. ako se jos uvek dobro secam matematike!
 40. 2 points
 41. 2 points
  Kako nema? RMAH nece biti dostupan HC igracima... Nema klinaca sa tatinom karticom i uber gear-om. Sasvim dovoljan razlog da igram HC!
 42. 2 points
  Juce mi je konacno stigao i Diablo III mis... Mis je odlican, lepo lezi u ruci, ali je mozda malo laksi nego sto sam ocekivao. Nema neku tezinu, kao npr. Logitech MX518 ili slicni misevi, ali zato moze da izdrzi nekoliko miliona vise klikova nego bilo koji drugi mis i ima mnogo custom opcija koje mozete podesavati u programu koji se instalira sa drajverima. Sto se tice knjige, video sam da je Steva komentarisao na facebook page-u, pa je bilo zainteresovanih. Knjiga je stvarno odlicna, ja licno nisam nesto bio zainteresovan za Diablo III lore, ali ovde je sve lepo opisano u kratkim crtama - od nastanka Sanctuary-a, pa sve do unistenja Worldstone-a. Nije smor, jer realno knjiga je kratka, a ima veoma lep artwork!.
 43. 2 points
  Eh jebem mu misa, svuda sam probao za kez i nisam imao srece..... Tako ti je to.... Igras 15 godina diablo i ne mozes uci u betu, al znam da je ovakvih kao ja masu... Klicni su valjda brzi u svim ovim nagradnim igrama...lol...
 44. 2 points
 45. 2 points
  Mi ne mozemo za zasadimo jednu tresnju kao ljudi a kamoli napravimo i organizujemo raiding guild (=D)
 46. 2 points
  Страшно ме нервира када почне прича о српским хардкор гилдовима и сав неуспех око истих се приписује неком људском менталитету, неким лошим особинама и слабостима. И то не било ком менталитету већ нашем, српском, криве су српске особине и слабости, а у ствари, као што сам већ једном написао: СВАКА личност може да буде оваква или онаква, лоша или добра, и никако не могу и не смеју да се такве индивидуалне особине приписују целом народу. То су страшне глупости које потичу од несрба и немојмо још и ми Срби сами да их ширимо. Свако ко игра WoW може да прода свој акаунт, свако може да зајебе свој гилд, итд. Није то искључиво српска привилегија. За успешност српског хардкор гилда нико не узима у обзир друге факторе који су много већи и играју битнију улогу у целој причи. Никоме на памет није пало да упореди тај Запад, који покушавамо да имитирамо и који нам служи као узор за наше хардкор гилдове, са нашом земљом у економском, комуникационом и социјалном аспекту. Као прво: ми немамо толико укорењене склоности и схватања за масовне мултиплеј игрице као што их имају на Западу. Код нас се то још увек развија и није толико масовно као код њих. Није популарно, наши клинци се радије занимају другим стварима. Постоји нека заједница WoW играча али је све то ... мало. Као друго: ми немамо довољно развијену и квалитетну интернет мрежу, веће урбане средине (читај: Београд) су и сређене и имају различите понуде и провајдере, али централна и јужна Србија су за плакање. У неким местима још увек постоје оне старе аналогне централе (оставили их Немци кад су бежали на крају Другог Светског рата), не постоји ни бежична мрежа као алтернатива, а и тамо где постоји она је обично преоптерећена јер газда накалеми по 100 корисника на чвориште и кад увече сви седну за комп и почну да скидају порњаву - може само да се кука у глас, користи се dialup што је за Запад као да си рекао да комуницираш димним сигналима. Ја сам узео комплетан T1 и Т2 (MC & BWL) на dialup, жива истина. И ко ће да озбиљно реидује са таквом мрежом? Који хардкор гилд ће да прими човека који се дисконектује на сваки пул или лагује по пар секунди? Мени је, на пример, Burning Crusade expansion изашао на нос због бежичног интернета. А нема друге алтернативе. Треће: економски момент, паре - ако узмемо за пример Швеђане, као најбоље и најмасовније играче ове наше игрице (у Европи); просечном незапосленом Швеђанину држава плаћа преко бироа око 1000,- Евра, то је више од најбоље плате у Београду (причам о поштено зарађеним платама), и за те паре он ће да седи кући и игра ММО игрице по цео дан, сваки дан и да га боли дупе за све јер има одакле да плати свој хоби. Имам такве примере у свом гилду. А наш "слепац" Србин, ако није у средњошколско-студентској беспосличарској групи која игра ММО игрице и која се огребе од родитеља за кинту, мораће да ради да плати игрицу, месечну претплату и нема шансе да буде слободан радним даном у подне за реид. Наводим у подне пошто на мом серверу најјачи гилд, искључиво су Швеђани у њему, реидује у сред дана у комплетној постацви од 25 човека. Кад ће то моћи 25 Србина да ураде? Не у скоријој будућности. Нема се пара, нема се времена. Нема хардкор гилда без тога. Једноставно речено: превише је различитих околности између нас и њих да би ми Срби могли да се носимо са далеко развијенијим Западом и да се са њима такмичимо. Пет векова у турском ропству, оба Светска рата са огромним разарањима, грађански рат, тоталитарни режим, санкције, бомбардовања, и сва могућа и немогућа срања су пљуштала по нама, а врло мало по њима. И све то има своје последице без обзира када је било. Ми још увек не можемо да се искрпимо и опоравимо за пуко преживљавање а тек за зајебанцију типа ММО игрица да не причам. Док не дође неко друго време, боље време, ми Срби треба да се држимо обичних српских левелинг и социјалних гилдова ако баш хоћемо да будемо у домаћем гилду. Не треба да се заносимо хардкор гилдовима док се ставри не промене на боље. А нарочито не треба да се заносимо тзв. "Балканским" гилдовима, најглупљи изговор за ту небулозу је "па не знам енглески", а овамо цела игрица ти је на енглеском...
 47. 2 points
  Frame,jesi probo da stavis neku drugu boju umesto zelene? Cisto pitam,mozda bi se nekako bolje uklopilo... A mozda ima i neku simboliku za koju ja nisam znao;ako je tako,onda nista....i ovako je dobro... Moram da te pohvalim.....svi dosadasnji logoi su bili ok...it seems that u have talent
 48. 2 points
  lol realno te promene se meni max svidjaju. ne bi mi se svidele samo da su nerfovali gold koji se trazi za training ali posto nisu skroz je ok. i ovako gl leveling prvog chara i imati 5k golda za epic flyinga ^^ ovo samo olaksava da pain in the ass zvani 1-40 bude manji pain. a za one koji igraju mainove realno boli ih dupe za te promene.
 49. 2 points
  ^ upcoming mount changes divno, sada tening kosta 4 golda a mount 1, i dobija se na lvl 20, epic mount na 40. lvlu!!! omg pa kad se setim koliko sam ja clothova, ore-ova i herbova prodavao na AH da bih na 40 lvlu nekako skupio za trening i mounta dodje mi da placem..... o epic mountu i da ne pricam..... jadno, stvarno jadno! stizr ti i posta koja te obavestava da ces za dzabaka dobiti mount, mozda su cak jos trebali u tom mailu staviti i item koji te teleportuje automatski kod trenera da ne moras ni da izgubis 15 min da odes do njega..... mozda cak i da ubace skill koji se dobija na 30-om lvlu i koji te teleportuje u bilo koju zonu ili grad sa cooldownom od 30 min..... jeste da nisam neki hardcore baja ali nisam ni pristalica i svih ovih olaksica, sada bi i dete od pet godina moglo da igra bez problema....... nikad mi nije bilo ovoliko drago sto sam quitovao igru....
 50. 2 points
  Da.... ja kad sam prolazio tuda pre nekoliko dana... one zgrade sve u staklu jbt, perfektno odradjene... gledam dal sam to u Bg-u ili gdje jbt? ;D
×